Cigány lány ismerkedne nem cigány sráccal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 16:27
2/13 A kérdező kommentje:
Cigányul nem így van.:)
2010. febr. 23. 17:49
3/13 anonim válasza:
a normálisabb (10000000ból 1), akikon nem is látszik annyira, azok igen, de az igazi velős cigányok, azok szerintem annyira nem, nem elég macsósak nekik szerintem.
4/13 anonim válasza:
Igen!Szerintem szerelem, és szimpatizálás nem a származástól függ!Én is cigány lány vagyok és volt 2 nem cigány barátom ,sőt haverok is! :)
6/13 anonim válasza:
na már ide is betettétek a seg?eteket büdös cigók???
8/13 anonim válasza:
Hali. Sok esélyt nem látok rá és neked is ajánlom, hogy fajtársaiddal ismerkedj, ne az ellenséggel! :D
9/13 anonim válasza:
Ezeket a rasszista barmokat bannolni kéne innen -_- Egyébként a legtöbb cigány lány utálja a magyarokat ezért szóba se állnak velük
10/13 anonim válasza:
HEIL! Szerintem pedig a cigkat kéne bannolni, az országból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!