Elvettem egy 16 éves lány szüzességét, ebből ugye nem lehet baj?
Sziasztok!
25 éves vagyok, a barátnőmmel két év járás után most feküdtem le.. ebből nekem nem lesz bajom, ugye?
"Naná, hogy vannak sztereotípiák, külső vagy hallottak stb alapján már van "előképünk", de én általában ettől függetlenül megismerem..."
nem vagyok az a menősködő fajta. nem is fröcsögök, de legbelül mindenről megvan a véleményem, és ez így jó. egyébként szerintem ez a fröcsögés bizonyos esetekben akár még jó is lehet, ha mondjuk teszem ezt, van egy olyan dolog, amit az emberek nagy része elitél, ez egyfajta kontrollt gyakorolhat az adott dologra. mondjuk nem túl széleskörben elfogadott az animalsex, ezért aztán a buszmegállóban még nem találkoztam kutyát anális örömökben részesítő emberrel. Win!
"Egyébként tudod, mi visz színt az életbe?
Ha engem idéznek. Písz :D"
részemről a pleasure. :D
Hiszi a piszi, nem hiszi a piszi, ez így van.
22éves leszek, és nekem csak Ő volt az életemben eddig!
Azt nem tudom mit hoz a jövő, csak az eddig történtekről tudok nyilatkozni.
És tudjátok mit? Büszke vagyok magamra, hogy nem járt bennem a fél (vagy egész) város.
korábbi 87%os vagyok
Húú. a "Hiszi a piszi!"-ből hogy lett egy tök értelmes válasz. :) Ebben igazad van, és én is inkább ezzel a nézőponttal értek egyet.
Deee:
Az ítélkezésről még:
Van olyan, aki másképp nézi ezeket a dolgokat is.
Most nem azt mondom, én sem akarom az ilyeneket tudni/látni, de van olyan pszichológus, aki nem ítéli el ezeket, és nem tart elmebetegnek olyanokat, aki ha másik pszicho.hoz megy, elküldi elmegyógyintézetbe és ott kezelik, és tényleg csak azon múlt, hogy hozzá ment és nem máshoz.
Írt példákat is:
Ha pl volt hogy valaki órákig csak a falat nézte és nem beszélt, a szülei kihívták őt hozzá. Ha más jön ki, akkor beküldik a gyogyóba. Ő meg azt mondta, hogy miért ne nézhetné a falat, ha szépnek találja? Később megint "normáisan" viselkedett.
Vagy valaki évekig az ágyán feküdt, még wc-re sem kel fel. Több évig volt így, azt mondták BOLOND. Mert hogy nem is beszélt a családjával. Aztán nemtudom hány év múlva egyik reggel egyszer csak felkelt, és folytatta az életét tovább, annyit mondott, hogy csak gondolkoni akart, erre volt szüksége.
Az ilyenekre könnyen rávágja bárki, hogy bolond, de igazából nem tudjuk mi játszódik le bennük.
Az hogy mi jó-roszz, stb leginkább a közvéleménytől függ.
Meg írt a könyvben az állatokkal való szexről is.
Jól van én meg leállok, élmény volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!