Elvettem egy 16 éves lány szüzességét, ebből ugye nem lehet baj?
Sziasztok!
25 éves vagyok, a barátnőmmel két év járás után most feküdtem le.. ebből nekem nem lesz bajom, ugye?
miért lenne?
Már két éve ismerjük egymást és szeretjük is egymást...
nem pedofil, efebofil. és igazábol még az se:) sajnos tisztában kéne lenni a fogalmakkal
Pedofil: azt nevezzük pedofilnek, aki a kiskorú, NEMILEG ÉRETLENEK iránt érez SZEXUÁLIS vágyat.
Efebofil: az, aki a nemileg ÉRETTEK, de fiatalkoruak iránt érez SZEXUÁLIS vágyat.
tehát ez a kapcsolat szerintem a szerelem kategóriába tartozik:)
Én ismerek olyat, aki 14 évesen huszonéves ffival jött össze, and guess what?? A mai napig együtt vannak, babát várnak, eljegyezték egymást. És ez nem tegnap volt!
Könnyű ám fröcsögni, ujjal mutogatni, ítélni más felett, miközben semmit nem tudsz róluk!
Lenyűgöző az emberi természet, hogy egy kis részletet kiemelnek és máris fröcskölődnek.
Ok, az elején én egyből arra gondolok,mint mindenki, de írta h 2 éve együtt vannak. Tehát nem csak azért kellett neki, 2 évet senki nem vár azért... vagy csak rohadt kitartó. :D
érdemben már kaptál választ, 14 alatt büntetendő.
"Könnyű ám fröcsögni, ujjal mutogatni, ítélni más felett, miközben semmit nem tudsz róluk!"
ez visz az életbe színt. mindenki ítélkezik, olyan nincs, aki nem, te is.
Tudom, hogy ez a menő.
Naná, hogy vannak sztereotípiák, külső vagy hallottak stb alapján már van "előképünk", de én általában ettől függetlenül megismerem (én magam)az embereket, és utána dönthetek, hogy elítélem-e vagy sem.
Amúgy meg nem szokásom fújjogni mást, amíg másvalakinek nem árt, érezze jól magát és tegye amit szeretne, ha neki jó. Az meg megint más, ha másnak árt a moráljával, az nekem sem tetszik.
Egyébként tudod, mi visz színt az életbe?
Ha engem idéznek. Písz :D
mindenkinek joga van eldönteni, hogy kivel, mit és hogyan szeretne. magánélet, amihez senkinek semmi köze, pont.
Nem lesz semmi baj, sem törvényileg, sem sehogyan. Védekezzetek mindig, vigyázz rá és szívbõl remélem, hogy boldogok lesztek mindig :) a rossz véleményezõkkel stb. meg nem kell foglalkozni, mindenki szereti osztani az észt másoknak. Igazuk volt az elõttem szólóknak, én is ismerek olyan párt, akik közt nagy volt a korkülönbség és még mindig együtt vannak, tervezik a további jövõt. Ritka az a férfi, aki 2 évig vár az együttlétre, mi ez, ha nem szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!