Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire formálhatok igényt...

Mennyire formálhatok igényt arra, hogy egy szűz lánnyal jöjjek össze?

Figyelt kérdés

25f vagyok, szűz. Ha majd lesz barátnőm, szeretném, ha együtt fedeznénk fel az intim együttlét örömeit, és együtt élnénk át az első szexuális élményünket, hogy én legyek neki a férfi, aki életében először megadta neki ezt a gyönyört.

Visszataszítónak tartom, ha egy lány előttem már 3-6-10 különböző fiúval összefeküdt, mert akkor félek úgy érezném, mintha egy k*rvával lennék, hogy csak 1 pasi vagyok neki a kronológiájában.

2011. ápr. 29. 10:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

A lehetséges kimenetelek:

1) Soha nem lesz senkid! (eddig sem volt senkid ezután miért lenne?)

2) Véletlen összejön. Kis naivként elhiszed hogy szűz, de kiderül hogy átvert, szétmentek, de amúgy is otthagyna mert nem értesz a nőkhöz -> Sudden death

3) 0,001% az esélye annak hogy tényleg 100% steril csajjal áld meg a sors, de 99,999% az esélye hogy meg fog csalni vagy el fog hagyni egyrészt az előbb említett okok miatt, másrészt minden nőt hajt a kíváncsiság és ki akarja majd próbálni mással is.

És ha szűz akkor mi van?? Ennyi tényleg elég?

És ha már mással is csókolózott? (Más férfi nyála is került már a szájába? Fújj:DDD)

És ha már megujjazták? (Többször is:DD)

Sokaknak kiverte már? Többeket le is szopott? (teleélvezték a száját:P)

Igaz, a puncijába még nem engedte, de popsiját már hagyta hogy telerakják, ahhoz még óvszer sem kell, és még szűz is marad hogy neked megfeleljen!

2011. ápr. 30. 17:16
 22/25 A kérdező kommentje:
Előző: köszönöm, hogy meggyőztél, hogy a csajok se jobbak mint a k**vák!
2011. ápr. 30. 17:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyj fel ezzel a marhasággal, és kezdj el csajozni! Hidd el, csak úgy fogod megtalálni az igazit, ha elkezded megismerni őket, közben formálódik a te személyiséged is, az igényeiddel együtt. És ha majd úgy érzed, hogy az aktuális túl tesz az eddigi összes csajodon...
2011. ápr. 30. 17:27
 24/25 anonim válasza:
90%

Amúgy erre meg annyit hogy ha meg a pasi bújik bele több száz nőbe az rendben van? Csak a csajok a ku..vák a pasik nem mert nekik ez e dolguk? Vagy rajtuk mér nem akad fenn soha senki??

AMúgy szerintem nagyon vonzó egy szűz pasi. Ha a pároddal jó kapcsolatod lesz és elérkeztek oda, biztos h nem fog lenézni. Ha szeret vagy fontos vagy neki akkor csak segíteni fog. gondolj bele te mit tennél fordított esetben? jah és te is össze fogsz feküdni még sok nővel. Nem az első lesz a nagy Ő. Majd ha dobod gondolj arra h ő lehet h senkinek nem fog kelleni ha mindenki úgy gondolná mint te mert akkor már te elvetted azt tőle és már ku..vának tekintik...

De nekem tetszik az elgondolásod csak kicsit gondold még át:)

2011. ápr. 30. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem akaszd fel magad nem lesz nagy veszteség az emberiségnek.

Hát ki vagy te mond már meg.

Neked soha nem lesz barátnőd habár talán egy vak lánynál lehet esélyed .

2011. máj. 18. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!