Mennyire formálhatok igényt arra, hogy egy szűz lánnyal jöjjek össze?
25f vagyok, szűz. Ha majd lesz barátnőm, szeretném, ha együtt fedeznénk fel az intim együttlét örömeit, és együtt élnénk át az első szexuális élményünket, hogy én legyek neki a férfi, aki életében először megadta neki ezt a gyönyört.
Visszataszítónak tartom, ha egy lány előttem már 3-6-10 különböző fiúval összefeküdt, mert akkor félek úgy érezném, mintha egy k*rvával lennék, hogy csak 1 pasi vagyok neki a kronológiájában.
" kizárólagos hozzáférésem van a lányhoz, másrészt hogy én legyek az a férfi, aki az igazi élményt nyújtja a számára"
Azért elég bírtokló személyiség vagy nem gondolod? Illetve, ha te ezt nyújtod elvárod, hogy ő is azt blablabla.. klónoztasd magad, ha ennyi elvárásod van a csajok felé. Ha meg te akartál lenni valakinek az első, keress egy 14 éves lányt.
Nem értem miért veted meg.. nekem is volt már barátnőm, de most nincs, akkor sose legyen majd egyszer feleségem, mert én már sexeltem egy nővel??
Nem sok, de nem csodálkozom, hogy még nem volt barátnőd.
Mondom ezt nagy nyilvánosság előtt inkább ne emlegesd, mert csak magad alatt fogod kivágni a fát.
Gondolom önbizalmad nulla és most erre vetíted ki, jófajta kifogás, amibe nem köthet bele senki, hogy neked a szüzesség a minden, pedig más is leírta már, hogy azért ennyire nem kell rá nagy hangsúlyt fektetni, illetve te se érzed most magad egy nők bálványának, mert te még szűz vagy.
Ez csak egy része, egy szép emlék lesz, ha lesz, de egyébként, ha a kapcsolat alatt egy rakás szerencsétlenség leszel el se fogsz odáig jutni.
Nem az az élet tetőfoka, maradjunk ennyiben.
Ha mondjuk egy 20 évessel összejössz aki jól néz ki akkor nagyon kevés az esélye hogy szűz még.
15-16 évesek közt több szűz van de az már túl fiatal hozzád.
Formálhatsz, de nem sok értelme van. Ja, és egyébként, mi lesz, ha megtörténik egyszer, és azzal a lánnyal nem fog örökké tartani a kapcsolatod? Akkor te sem leszel már szűz, mégis találnod kell valakit, aki elfogadja ezt. Na, ebbe gondolj bele.
Olyan meg nincsen, hogy "az övé vagyok", meg, hogy "ő az enyém". A párkapcsoalt nem birtoklás ám. Szerintem nőj fel egy kicsit.
Azon a "kizárólagos hozzáférésem van" dolgon én is rendesen fennakadtam. Egy nő nem egy birtokolható tárgy. Azzal, hogy azt írod, ha nem te vagy az első, aggódsz, hogy már nem lehetsz olyan érdekes mert már átélte mással, nem hat az újdonság varázsa, nagyon tévedsz. A szex mindenkivel más és más, ez nem olyan, mint egy sztenderd tánclépés, hogy mindig minden ugyanolyan koreográfia szerint történik. Ha velem találkoztál volna 25 éves koromban, örömmel nyugtáztad volna, hogy igen, szűz a lány. Sőt, pár évvel később is az voltam. Aztán néhány röpke év alatt kilencre nőtt azoknak a száma, akikkel kapcsolatom volt. Szóval, a szende szűz lányok is bele tudnak ám csapni a lecsóba egy idő után, nem garancia, hogy együtt átélitek a szeretkezés mámorát és utána soha többet senki más karjába nem fog vágyni.
Első alkalommal pedig nem fogod megadni neki a gyönyört, ez szinte tuti. Az első kapcsolatommal jó időbe telt, mire nekem is jó lett, mert tapasztalatlanok voltunk mindketten. Nemrég, a legutóbbi kapcsolaztomban éltem csak át azt, amit én az igazi, mindent elsöprő, elemi erejű szeretkezésről elképzeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!