Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire formálhatok igényt...

Mennyire formálhatok igényt arra, hogy egy szűz lánnyal jöjjek össze?

Figyelt kérdés

25f vagyok, szűz. Ha majd lesz barátnőm, szeretném, ha együtt fedeznénk fel az intim együttlét örömeit, és együtt élnénk át az első szexuális élményünket, hogy én legyek neki a férfi, aki életében először megadta neki ezt a gyönyört.

Visszataszítónak tartom, ha egy lány előttem már 3-6-10 különböző fiúval összefeküdt, mert akkor félek úgy érezném, mintha egy k*rvával lennék, hogy csak 1 pasi vagyok neki a kronológiájában.

2011. ápr. 29. 10:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Éppen formálhatsz igényt arra amire akarsz, de ha 25 évesen még szűz vagy, akkor nem lehetsz egy nagy nőcsábász. Sőt, továbbmegyek, valószínűleg valamiért szinte képtelen vagy szorosabb kapcsolatot létesíteni a másik nemmel. Így örülj, ha találsz magadnak egy kedves aranyos lányt aki tud értékelni, és szeretni. Nem kellene idióta igényeket formálgatni mert akkor soha de soha nem lesz barátnőd.
2011. ápr. 29. 10:52
 2/25 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem te ne formáljál semmit.

Mi az, hogy egy 25 éves lány szerinted nagyjából kur*va, mert már volt előtted 3-4-5-6 pasival?

Normális vagy ilyenkor?

Egyébként meg nagyon jónak kell lenned minden téren és akkor nem csak egy pasi leszel a többi közül.

2011. ápr. 29. 11:24
 3/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem jó, ha az embereknek több párkapcoslatuk is van, mert abból tanulni lehet. Fejlődünk belőlük, és nem járunk úgy mint az egyik barátnőm, aki 16 éves kora óta van együtt azzal a pöccsel, de nem meri elhagyni, mert óóó ő az eddigi egyetlen barátja juppi-lá-lá..pedig már 23 éves.

Ha meg valakivel együtt vagy huzamosabb ideig furcsa lenne ha nem kívánnád sexuálisan is.

2011. ápr. 29. 11:29
 4/25 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj csak, 25 éves vagy. Ha egy korod béli lánnyal jössz össze, akkor is, ha a lány csak 20 éves, 80% esély van rá, hogy minimum egy partnere már volt, vagy akár kettő. Ha idősebb a lány, lehetett az három is.

De nem hiszem, hogy ettől egy nő szajha számba menne, ha előtted volt 2-3 párkapcsolata, szex-el együtt. Ha a párjával tette, jó érzésből, szeretetből, vágyból együtt, akkor nem hiszem, hogy ezen fent kellene akadni.

Hidd el, egy párkapcsolat minősége hosszú távon nem azon múlik, hogy mikor átéled a barátnőddel az első együttlétet, akkor az mindkettőtöknek a legelső-e életében, vagy csak az egyik félnek. Egy párkapcsolat ennél sokkal, sokkal több.

Valamint ha megszeretsz egy nőt a személyiségével, minden tulajdonságával együtt, jó esetben huszadrangú dologgá válik, hogy szűz-e, vagy sem.

23 L

2011. ápr. 29. 11:35
 5/25 anonim ***** válasza:
54%
Nemigen kéne igényeket formálnod! Annak a valószínűsége, hogy te összejössz egy korodbeli szűz lánnyal, igencsak minimális. A huszonéves lányok szinte teljes többsége már régen átesett a dolgon (jelentős mértékben már tinédzserként). Gyerekkorúak között még találnál szüzet, de abból rosszul jönnél ki! Ha meg találsz valakit, aki 20-on x évesen még szűz, lehet, hogy nem jön be neked. Lehet, hogy másoknak se jött be, ha érted mire gondolok. Nem ezen kéne agyalnod, hanem tenned kéne valamit a szüzességeddel, mert az idő szalad, a karaván pedig halad...
2011. ápr. 29. 11:50
 6/25 A kérdező kommentje:

Összejövök mondjuk egy 21 évessel, aki azt mondja hogy eddig 2 komoly kapcsolata volt (ami gondolom azt jelenti, hogy mellette még 5-8 alkalmi szexpartner), akkor az nekem borzasztó nagy csalódás, ha belegondolok hogy előttem idegen férfiak ölelgették és puszilgatták.

Egyrészt azt akarom érezni, hogy kizárólagos hozzáférésem van a lányhoz, másrészt hogy én legyek az a férfi, aki az igazi élményt nyújtja a számára, és nem csak az x-edik a sorban.

2011. ápr. 29. 12:34
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóval legyen "csakatied" a lány, kisajátítva? Ha veled van valaki, szeret téged, te is szereted őt, akkor a múlt az nem számít. Nyilván ott valami gond volt, ezért szakítottak, és azért van most veled, mert szeret.

Hasonlított legalábbis ez a mondatod arra a p.csére, akit ismerek. Te ne légy olyan, kérlek!

Figyelj, én is haragudhatnék a barátnőmre, hogy jaj, mindig eszembe jut nyaláskor, hogy dugta már előttem srác (pedig nem vonzódott hozzá), valamikor tíz éve, pedig leszbikus?

Ugyan már. Ha nagyon kívánok, szeretek valakit, akkor ez nem okoz problémát. Ha probléma volna, akkor nem az a megfelelő kapcsolat.

2011. ápr. 29. 13:08
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

"eddig 2 komoly kapcsolata volt (ami gondolom azt jelenti, hogy mellette még 5-8 alkalmi szexpartner)"

Ez azért nem, a normálisaknál (a tényleg normálisaknál) ilyenről szó sincs, ha 2 komoly kapcsolat, akkor 2 szexpartner. Vagy akár kevesebb is, ha még fiatal volt.

Igényt formálhatsz, más kérdés, hogy eredményes lesz-e. Én is ugyanígy gondoltam, és szerencsére összejött (mondjuk még csak 19 vagyok :D), de ha az lett volna, hogy mindenben egyezünk, kivéve ezt, még nem lett volna világvége. Én azt mondom, keress szüzet, ha olyat akarsz, de pusztán ez ne legyen válóok. Köss kompromisszumot, ha úgy adódik.

2011. ápr. 29. 13:10
 9/25 A kérdező kommentje:

Én szűz vagyok, soha nem volt senkim, ha egy lánynak odaadom magam akkor teljesen az övé vagyok, és cserébe én is ezt várom el tőle.

Ha volt már előtte valakije, akkor ott lesz a fejemben, hogy minden amit csinálok a lánnyal, azt már átélte korábban egy másik férfival, aki esetleg jobb volt nálam. Gondolom a sokadik alkalom már nem okoz akkora örömet és izgalmat, nincs akkora újdonságérzete, mint az elsőnek.

2011. ápr. 29. 13:20
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező. Miért gondolod, hogy ha egy 21 éves lánynak volt két komoly kapcsolata, az mellette még további alkalmi szexpartnereket is jelentett? Nem minden lány ilyen félrejárós ám, aki szembe jön az utcán.

A másik meg az, hogy gondold át fordítva is. 25 évesen véletlenül találsz egy szűz lányt, elvesztitek együtt. Két év múlva véget ér a kapcsolatotok. Hogyan találnál barátnőt, ha mindenki ezt a hozzáállást vallaná a magáénak, és a következő barátnődnek már te nem kellenél, mert volt már mással szexuális kapcsolatod? Ugye, hogy így már kicsit butaságnak hangzik az egész.

És te tulajdonképpen kit keresel? Egy hús-vér, szerethető nőt, akivel éveket tölthetsz el az életedből összetartozva jóban-rosszban, vagy egy szintén szűz partnert, a szüzesség elvesztésére? Mert szerintem ha valóban az előbbit keresnéd, akkor belátnád, hogy teljesen mindegy, ez a kettő egybeesik-e, amennyiben a lány egyébként hozzád való.

23 L

2011. ápr. 29. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!