Lányok, hány szűz sráccal feküdtetek már le úgy, hogy volt már tapasztalatok?
Figyelt kérdés
hány ilyen volt és hány évesek voltatok? milyen volt, hogy teljesített a srác a gyakorlottakhoz képese? hányszor élveztetek?2011. ápr. 29. 09:13
21/40 anonim válasza:
Egyik haveromat is be lehetne így tanítani. Jó arc nem bolond rendes jóképű gyerek, csak szűz 19 éves. Ha valaki akar így tanítani és NŐ akkor írjon már.
22/40 anonim válasza:
egyel, de borzalmas volt, később se lett vele jobb, én azért elmentem 2×3×, de ő egyszer se
23/40 anonim válasza:
2 ilyen volt,19 és 22 voltam ... elég bénák voltak mindketten...a másodikkal jártam is,de igazából nem alakult ki benne szerintem az,amire én vágytam(a mérete sem felelt meg számomra)
24/40 anonim válasza:
1 :) de gyorsan elélvezett :) bár a zavartól az elején kicsit nehéz volt Vele ;p
25/40 anonim válasza:
Nekem most lenne egy, de komolyan ,,félek,, tőle, de azt azért értékelem, hogy elmondta.
27/40 anonim válasza:
attól, hogy nagyon béna lesz és én meg nem tudok vele mit kezdeni :)
28/40 anonim válasza:
de ez miért baj, majd elhülyéskedtek ;) :D
29/40 anonim válasza:
Ha hülyéskedni akarok arra ott vannak a barátnőim :D nah majd meglátom mi lesz
30/40 anonim válasza:
Dehát a fiúkat sem ér kihagyni a hülyéskedésből :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!