Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha szüz vagyok, és szexre...

Gáz ha szüz vagyok, és szexre kerülne a sor nekem még szőrös?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 00:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ezért kell leborotválni, vagy rövidre lenyírni ha alapból szőrösebb tipus vagy hogy ne nézzen ki hülyén. Egyébként van akinek bejön a szőrös, de az ma már csak max 10% és érdemes vele kezdeni valamit. Itt most egyesek írosgatni fogják hogy hozzá ne merj érni vágóalkalmatossággal mert a természetes a tuti, és ne érdekeljen annak a véleménye akinek nem tetszik, de ezekkel ne törődj, mivel mint mondtam, csupán max 10% tartja vonzónak a nagy szőrt, és ha annyi embert leszarsz, nem lesz valami jó szexuális életed."

Ezt az idiótaságot....

És mi van, ha a párja épp abba a 10%-ba tartozik?

Szerintem ez egy olyan dolog, amit magadnak és a párodnak kell eldönteni.

Én pl. nem szőrtelenítettem le, mert a barátomat nem zavarta a szőr, nekem pedig kényelmesebb így. De ha azt mondta volna, hogy neki jobban tetszene csupaszon, akkor leszedtem volna.

Ne egy idióta gyk-s mondja már meg neked, mit csinálj. Nem vele fogsz szexelni, nem ő fog nyalni. Akkor meg miért az ő ízléséhez igazodnál?

2011. ápr. 28. 12:03
 12/17 anonim válasza:
69%

12:03

én írtam az idiótaságot.

először nem tudjatja hogy a párja melyik táborba tartozik. A 25 alattiaknál meg tényleg elég kis százalék szereti jobban a szőröset mint a csupaszt, és ha a kérdező ilyet kérdez akkor gyanítom hogy 18 alatt van. A párja pedig nagyobb eséllyel tartozik a borotváltat kedvelők csoportjába, mert ők vannak többen, szóval ajánlott borotválni. A nagyobb réteg felé kell nyitni, semmi értelme nem lenne ha szándékosan a kisebb réteg felé mozdulna valaki. Amúgy is érdekes, gyakorikérdéseken nagyonsok az erkölcscsősz, akik azt írják ami helyes, legyenek akármilyen véleményen. Viszont ebben meg igazatok van, hogy inkább megkell kérdezni a másik felet, és ha a borotváltat szereti akkor lenyírni, ha a szőröset akkor meg úgy hagyni vagy megnöveszteni ha eddig nyírva volt. Azok viszont a legnagyobb bunkó állatok akik emiatt otthagynák a párjukat, ha az normális kedves módon MEGKÉRNÉ őket hogy változtassák meg a fanszőrük jelenlegi állapotát, mert nekik máshogy jobban tetszene. Ezekről nincs más véleményem.

2011. ápr. 28. 15:26
 13/17 anonim válasza:
az utolsó mondatodra meg az a válaszom: te is egy ugyanolyan idióta gyk-s vagy mint én, miért pont rád hallgatna? vagy ennyi erővel bármelyikünkre?
2011. ápr. 28. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor meg miért az ő ízléséhez igazodnál?"

Ezt írtam. Nem tudod értelmezni, vagy mi a baj?

Én nem azt mondtam neki, hogy ne szedje le, mert nekem nem tetszik a szőrtelen. Meg nem azt írtam, hogy szedje le, mert nem tetszik a szőrös.

Azt írtam, azzal beszélje meg, akire tartozik a fanszőrzete.

Lehet én vagyok hülye, de én ezt meg tudtam beszélni a párommal még szex előtt.

Ha vki egy kapcsolatban ezt nem tudja megtárgyalni, akkor ott vmi baj van.

2011. ápr. 28. 15:42
 15/17 anonim válasza:
igen, és ugyanezt énis leírtam, csak az már a válaszom második felében található :D
2011. ápr. 28. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha már odajutnál, hogy szőrtelenítesz akkor ne borotvával tedd mert nagyon megerősödik a szőr... Egyszer borotváltam le, de SOHA többet! Nagyon sz*r!!! Már másnapra visszanőlt, kipattog, kiporosodott, viszketett...Azóta nem is borotválom, amíg a barátomnak jó így addig én se csinálok vele mást, ha meg kéri, hogy szedjem le akkor meg gyanta!! Szóval gondold meg, minden nap kínlódni akarsz a borotvával, vagy úgy hagyod! *.* 17L
2011. ápr. 28. 18:11
 17/17 anonim válasza:
51%
Röviden és tömören, ha igazán igényes akarsz lenni akkor ess neki a Wilkinsonnal és tükörsima legyen, hogy szíved kuglófjának egyetlen szem mazsolája Pavlov kutyájához hasonló nyálcsorgással raboljon rá, mint vietnámi malac a kukoricára!!!!!!!!
2011. máj. 4. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!