Gáz ha szüz vagyok, és szexre kerülne a sor nekem még szőrös?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 00:07
1/17 anonim válasza:
gáz akkor, ha neked gáz. Különben nem.
2/17 anonim válasza:
Az hogy szűz vagy miért zárja ki a szőrtelenséget? Vannak szőrtelen szüzek, és szőrös nem szüzek is. :D
3/17 anonim válasza:
Amikor fiatalabb voltam, minden punci szőrös volt. Legalábbis én csak szőrössel találkoztam. A szőrös puncival a világon semmi baj nincs. Szerintem biztos, hogy nagyon szép pinácskád van.
30F
4/17 anonim válasza:
Ezért kell leborotválni, vagy rövidre lenyírni ha alapból szőrösebb tipus vagy hogy ne nézzen ki hülyén. Egyébként van akinek bejön a szőrös, de az ma már csak max 10% és érdemes vele kezdeni valamit. Itt most egyesek írosgatni fogják hogy hozzá ne merj érni vágóalkalmatossággal mert a természetes a tuti, és ne érdekeljen annak a véleménye akinek nem tetszik, de ezekkel ne törődj, mivel mint mondtam, csupán max 10% tartja vonzónak a nagy szőrt, és ha annyi embert leszarsz, nem lesz valami jó szexuális életed.
6/17 anonim válasza:
Ezt a 10%-ot tutira kimérted? Mert nagyon biztosra mondod...
A szexuális élet pedig rendben lehet 1 fővel is, ahhoz nem kell a 90% minden egyedével jóban lennie.
8/17 anonim válasza:
A 00:52-es válaszadó elég nagy hülyeséget írt, mert a 10% nem igaz, kb fele-fele, ha a hasonló témákban a hozzászólásokat elemezzük. Ez a szőrös-nem szőrös téma mindig nagy vitákat szül, mert 2 tábora van és minkettő a maga igazáért harcol. Én is abba a táborba tartozam, aki a természetesség híve. A jó megoldás igazából az, ha mindenki a saját ízlését követi, ha jó természetesen akk úgy marad, ha nem jó neki úgy akk igazít rajta v csupaszít. Úgyis olyan partner marad mellette aki elfogadja azt, amilyen a másik. A szxenél számít az h mit lát a másik, mi izgatja, vagyis ha neki tetszik a szőrös, akk minden ok, ha nem tetszik neki, akk amúgy se lesz belőle kapcsolat...szex előtt szóba lehet hozni ilyen témát. Pl. az én hugomnak nagyon szőrös lent, és egyszer ugyanígy megkérdezte h sztem gáz e? Ez azt jelenti h fogalma sincs h mi a jó, vagyis rá van bízva..ha most jó így neki, akk így marad, ha majd úgy gondolja h másmilyen legyen, változtat.
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, de nem tudom mit mondanak a korod beli fiúk. Viszont ha nem tetszik majd az illetőnek, akkor keressen mást, én ezt mondom :)
Majd szőrtelenítesz, ha úgy érzed, hogy kell, mások miatt ne tedd :)
10/17 anonim válasza:
ha gáznak érzed,akk borotváld -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!