Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Félek egy kicsit,...

Mit tegyek? Félek egy kicsit, hogy utána szakítani fog velem, de legjobban az elsőtől félek. Belemenjek vagy ne?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok:)Már november óta nagyon belezúgtam az osztálytársamba:) Sokszor hazhozott kocsival, jól elbeszélgettünk:) Januárban elmondta h teccek neki:) Összejöttünk:) És most másfél hónapja együtt vagyunk! De már az elejétől kezdve nagyon akarta AZT!! Én még szűz vagyok, abban nem vok biztos h ő is az e! Már odaáig eljutottunk h felül nincs semmi rajtunk:) De ő már többet akar ...én meg félek! Főként a terhességtől...am már várom! Csak sokszor előjön a félelem, h milyen lesz.. Nagy nehezen rábeszéltem anyut h szedhessek gyógyszert...nemrég kezdtem el! De 1 hónapja menstruálok tőle:( Remélem megoldódik ez:S Sokan írták, h első hónapba ez volt ! Na mind1.. Am barátommal abban egyeztünk meg, h 3 hónap! Mondta is h vár amíg nem akarom! De mostanában annyira erőlteti a dolgokat! Pl ha majd náluk alszok legyek csak bugyiba! Zuhanyozzunk együtt stb...És már iszonyatosan várja a 3.hónap végét! Sokszor mondta h nagyon szeret:) Én is szeretem...csak félek egy kicsit h utána szakítani fog velem , de legjobban az elsőtől félek:(:( Lehet ő már tapasztalt:S és én béna leszek:( Segítsetek:(
2009. márc. 6. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
hát azért azt kalkuláld bele hogy az első inkább picit fáj mint jó...nem olyan ám mint a filmekbenxDja és szerintem elötte mindenképp pettingeljetek, ha még nem kezdtétek el:D
2009. márc. 6. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy!

Biztosan nagyon csinos vagy! A srác is emiatt van veled elsődlegesen, ez tuti.

Ha csak a terhességtől félsz és attól, hogy otthagy-e az első után, akkor a válaszol sorrendben:

nem leszel terhes, nem fog otthagyni az első után.

Szeret téged és 18 éves azért kíván ennyire, ez teljesen természetes!

Nyugodj meg szépen és szexeljetek egy nagyot, de egyáltalán nem muszáj megvárni a 3 hónapot. Nagyok vagytok már, kívánjátok is egymást ahogy kiolvasom a szövegből.

Viszont arra készülj fel, hogy ha egyszer szexeltek, utána ez sűrűbbre változik :D Ilyen ez a szerelem

Sok sikert kívánok!

25/f

2009. márc. 6. 18:46
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást:P
2009. márc. 7. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Sya tök meg tom érteni a problémád én 16 éves vagyok van egy 23 éves barátom másfél hónap után lefeküdtem vele

féltem az elsőtől de nem kelett volna bízd rá magad ne görcsölj csak nyugodtan (én nem bántam meg )(ma vagyunk 4 hónaposak)

2009. márc. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!