Hogyan tudnék legjobban vigyázni a páromra?
Figyelt kérdés
Ezlesz az első,ő lány,láttam már tegnap felkerült egy ilyen kérdés,de nemsok választ kapott az illető,és nemsokat tudtam meg.Ugydöntöttünk lefekszünk a barátnőmel,de nemtudom hogyan lehetne a legjobb neki,és úgy csinálni hogy neki minimális fájdalomal járjon.2011. nov. 3. 18:13
1/2 anonim válasza:
rengeteg előjáték.... nem kell kapkodni
2/2 anonim válasza:
Nagyon fel kell izgatnod,hogy nedves legyen,mert akkor ugye könnyebben megy,meg figyelj oda nagyon,hogy ha fáj neki,akkor hagyjátok abba.A lányon is sok minden múlik,például hogy mennyire tudja elengedni magát...én például tök el voltam lazulva és nagyon kívántam a párom,semmi félelem nem volt bennem,aztán egyáltalán nem is éreztem fájdalmat,csak feszítő érzést.Szóval a lényeg,hogy izgasd fel eléggé,ő pedig legyen laza,ne izgulja túl a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!