Még szűz lányok akiknek nem volt kapcsolata ti nem vágytok arra néha h jól megdugjanak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 12:57
31/34 anonim válasza:
Még mindig uccsó vagyok: de amíg nem volt kapcsolatom, én annyira nem vágytam rá őszintén szólva:D Először inkább a csók érdekelt :D
32/34 anonim válasza:
15.08 vagyok ismét.
Na ezt mondom! Rávágtad hogy dehogynem. Hát de nem arra vágytál hogy "jól megdugjon" szó szerint, hanem hogy végre szeretkezhess vele, megtudhasd milyen vele a szex. A "jól megdugni" elég morbid kifejezés egy szűz lány szájából.
Igen, mióta szexelek, nekem is a gyorsabb, erősebb tempó okoz nagyobb élvezetet, de míg nem feküdtem le a párommal addig csak egy érzéki ölelkezős szeretkezésre vágytam. Így is volt. Van különbség a dugás és a szeretkezés közt, aki szerint nincs, annak nem volt még élménye egyikben vagy másikban, s ezért keveri.
33/34 A kérdező kommentje:
Igazad van tényleg inkább a szeretkezésre vágyok én is csak hát ezt most így sikerült megfogalmazni mert ki voltam éppen éhezve a dologra!
2011. máj. 2. 18:10
34/34 anonim válasza:
De igen, és én is sokszor már azt veszem észre, hogy mint egy kiéhezett oroszlán :D úgy nézem a pasikat, hogy "na jó, már őt is elfogadnám, meg őt is, hát még őt is bevállalnám" azelőtt meg nagyon válogatós voltam. Meg nincs nap az utóbbi időben hogy ne gondolnék erre a dologra, vagy nekem is eszembe jutott már, hogy ha odáig jutnék hogy randizzak valakivel, és bár én nem kezdeményeznék csókot, de ha mégis eljutnék odáig, akkor sanszos hogy rámásznék. Mármint most ezt mondom, aztán élesben már lehet félős lennék, de ááá... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!