Szegény első válaszoló! :( Még a végén megsajnállak. -.-"
Nekem nincs ilyen problémám, mert van párom. :)
21/L
2011. ápr. 26. 15:51
12/34 anonim válasza:
Ti eddig merre jártatok? Még nem találkoztam olyan nővel aki azt mondta volna h jól dugjam meg. Most is van bnőm nem úgy értem, csak fura h itt mindenki h felvállalja h kívánja a szexet. Higgyetek nekem minden második faszi álma h félholtra keféljen egy nőt. (utána meg cigi+kaja). Keresgéljetek. Vagy szóljatok nekem;)
24/F
2011. ápr. 26. 16:21
13/34 A kérdező kommentje:
Tudod én nem mennék oda egy pasihoz is úgy h jól dugjon meg!Csak ha járunk akkor előbb-utóbb.Lehet h nem bírnám ki és előbb lenne.Egy dolog ha az ember kívánja a szexet kettő meg attól nem k.urva.Csak ugye ezen az oldalon lehet kérdezni meg arra vagyok kíváncsi h mennyire vannak így a lányok mint én!
2011. ápr. 26. 16:26
14/34 anonim válasza:
Van barátom de korainak tartom.Elég csalódás ért már:)Persze azt nem mondom h nem kívánom néha én is de pillanatnyi fellángolásnak tartom....múló állapot!
:P 16/L
2011. ápr. 26. 16:54
15/34 anonim válasza:
bocsi az offért, de kedves első, te a nevedet tökvéletlenül nem egy nabokov regényből kölcsönözted?:D
2011. ápr. 26. 21:59
16/34 anonim válasza:
Ó, dehogynem, nagyon is.
2011. ápr. 26. 21:59
17/34 anonim válasza:
Kedves 21:59 válaszoló!
Helyes az észrevételed! :-)
2011. ápr. 26. 23:07
18/34 anonim válasza:
De nagyon kívánom én is!
Néha már olyanok jutnak eszembe hogy na most leszólítok egy pasit és megteszem vele de aztán eszembe jut,hogy ez mégsem olyan jó megoldás..:(
amúgy is korán érő típus voltam már 11 évesen is kívántam.
2011. ápr. 27. 17:36
19/34 anonim válasza:
Én is szoktam erre gondolni, és nem is az tart vissza, hogy "szerelem nélkül" lenne, de mégis kivel? Nem mennék oda senkihez azzal a szándékkal, hogy... :D A pasiknak sokkal egyszerűbb. :\
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!