Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz lányok akiknek nem...

Még szűz lányok akiknek nem volt kapcsolata ti nem vágytok arra néha h jól megdugjanak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 12:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki esetleg nem bírná tovább írjon...x)

17/F

2011. ápr. 30. 16:42
 22/34 anonim ***** válasza:
szerelem nélkül is simán meg lehet tenni:P én is már kiskorom óta vágytam rá.Szerencsére van párom,akivel jókat ... :)
2011. ápr. 30. 16:51
 23/34 anonim válasza:
52%

én állandóan.. sőt a barátnőim nagy részét ki is idegelem vele... persze mondják azok, akiknek már volt szexuális élménye, hogy majd eljön az igazi.. persze... csak eléggé késik :D

18/L

2011. ápr. 30. 19:45
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem fölösleges mindig az igazira várni,most éltek,most vagytok fiatalok használjátok ki!Gyorsan elmulnak az évek,és utána már kevésbé lesz lehetőség.
2011. ápr. 30. 20:15
 25/34 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne rá idő, ha mondjuk 25 leszek arra, hogy azzal feküdjek le akivel akarok? vagy mondjuk 30 évesen? Ugyanúgy akadnak akkor is szexpartnerek akár még jó sok is.

Mindegy milyen kor, mindenki kapható szexre ha úgy van.

2011. ápr. 30. 20:20
 26/34 anonim válasza:

de. nagyon is:D

most van barátom és már rá is.. fuu.. "kanos vagyok" :DD

2011. ápr. 30. 21:41
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

de igen:D viszont én még szerintem várok vele, mert elég fiatal vagyok... és csomó olyat hallottam, hogy valaki megbánta, mert túl korai volt, vagy elhagyták őket utána, stb...

de amúgy szerintem nem olyan fontos, hogy szerelmes legyél, mármint persze, hogy az, de anélül is lehet jó. szerintem:D

15/L

2011. máj. 1. 11:14
 28/34 anonim válasza:
100%
Kezdtem azt hinni, hogy ezzel én vagyok csak így....Nagyon jó lenne már komolyan...De még barátom sincs,pedig jó lenne már ha lenne akivel tudnék..... 16L
2011. máj. 1. 13:23
 29/34 anonim ***** válasza:

Jesszum...

Szerintem meg egy szűz lány, aki tényleg még nem volt férfival, nem arra vágyik hogy "jól megdugják" mert az baromi fájdalmas volna számára.

Arra vágyik hogy akibe szerelmes azzal végre átélhessék azt, amit már más nők átéltek, de nem dugásra vágynak hanem szeretkezésre.

2011. máj. 1. 15:08
 30/34 anonim ***** válasza:
Dehogynem..bár már nem vagyok éppen szűz DE nemrég vesztettem csak el.. az egyik exemmel. Kimondhatatlanul vágytam rá, arra, hogy Ő legyen az én elsőm, fogalmam sincs miért. Meg egyáltalán, ki voltam éhezve őrá :D Másoknál még nem volt ilyen érzésem :O Érdekes tényleg...:D
2011. máj. 2. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!