Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felvilágosítana valaki engem?

Felvilágosítana valaki engem?

Figyelt kérdés

Az a kérdésem lenne, hogy ha szűz vagyok, akkor az első együttlétnél/a többinél is mit kell csinálnom?

Több kérdésben olvastam, hogy nem szeretik a fiúk, ha a lány "fadarab". Ez mégis mit jelent?

Még nem most szeretnék szexelni, csak ha majd arra kerül a sor, akkor tudjam.

15L

Válaszokat előre köszönöm :)

2011. ápr. 23. 06:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
A legfontosabb, hogy el tudd engedni magadat. Figyeld a saját tested és a párod reakcióit is. Igazából azért is lenne ideális egy lassan kibontakozó igazi szerelemben elveszteni a szüzességet és nem egy gyors numerában a diszkó mögött egy kocsiban, mert egy őszintén szerető partnernek lesz türelme ahhoz, hogy átsegítsen ezen. Megértő és figyelmes lesz, eleinte elég lenne csak pettingelni és ahogy fokozatosan megismeritek egymás testét, akkor átengedni magadat a gyönyörnek. És így ezesetben rá fogsz érezni, nem leszel fadarab.
2011. ápr. 23. 07:01
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell életed legelső aktusakor lepedővirtuóznak lenned, aki ilyet vár el az végtelenül ostoba. Te ott, akkor a szüzeséged elvesztével leszel elfoglalva, már az pozitiv ha ezt minél elönyösebben éled meg.

Egyébként azt hogy olyan mint fadarab arra mondják aki nem élvezi a szexet, szó szerint fekszik mint egy darab fa, ő nem hajlandó a partnernek örömet okozni, csak azt várja neki okozzanak, de szerencsétlen fiú akárhogy is próbálkozik a lányon semmi jele hogy élvezné és ez lehangoló tud lenni.

De az első alkalomból levonni következtetést nem lehet, ez egy speciális helyzet. Akkor te izgulsz, elképzelhető hogy elején picit fáj, rutintalan vagy, ez teljesen természetes.

Ez az első ez rólad szól, úgy csinálj mindent ahogy neked jól esik, idővel egyre rutinosabb leszel, nem lesz semmi gond, ne törpölj ezen.

2011. ápr. 23. 07:07
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Szia,hogyha adsz egy msn vagy egy facebook elérhetőseéget akkor elmondom részletesen,de itt nem részletezem.Válaszodat várom :)
2011. ápr. 23. 08:49
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Utolsó ne haragudj, de nem szeretném megadni.

2011. ápr. 23. 08:51
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Megértem,ha szeretnéd hogy elmoindjam akkor akármilyen elérhetőség jó lessz de ha nem akkor nem baj :) ha attól félsz hogy perverz vagyok akkor attol ne félj :) én is 15 éves vagyok.ha gondolod vegyél fel facebook on a nevem:Korompai Patrik Balatonfüred
2011. ápr. 23. 08:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Itt miért nem tudod leírni? :)
2011. ápr. 23. 09:02
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
Mert nem szeretném a saját módszerem közzétenni,neked segitek mert nem tudod milyen de aki meg már tudja,de nem olyan a módszere hogy teljesen kielégitsen valakit,annak nem szeretném mondani :) ha gondolod vegyél fel és elmondom :)
2011. ápr. 23. 09:06
 8/18 A kérdező kommentje:
írd le és utána törlöm a választ
2011. ápr. 23. 09:08
 9/18 anonim ***** válasza:
16%

Itt semmiképpen nem irom le.vegyél fel,elmondom és ha szeretnél törölhetsz is.Ezt itt nem is tudnám ugy megfogalmazni.

NEm muszály felvenned ha nem szeretnél :)

2011. ápr. 23. 09:11
 10/18 A kérdező kommentje:
msn-en megtudnád??
2011. ápr. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!