Felvilágosítana valaki engem?
Az a kérdésem lenne, hogy ha szűz vagyok, akkor az első együttlétnél/a többinél is mit kell csinálnom?
Több kérdésben olvastam, hogy nem szeretik a fiúk, ha a lány "fadarab". Ez mégis mit jelent?
Még nem most szeretnék szexelni, csak ha majd arra kerül a sor, akkor tudjam.
15L
Válaszokat előre köszönöm :)
Nem kell életed legelső aktusakor lepedővirtuóznak lenned, aki ilyet vár el az végtelenül ostoba. Te ott, akkor a szüzeséged elvesztével leszel elfoglalva, már az pozitiv ha ezt minél elönyösebben éled meg.
Egyébként azt hogy olyan mint fadarab arra mondják aki nem élvezi a szexet, szó szerint fekszik mint egy darab fa, ő nem hajlandó a partnernek örömet okozni, csak azt várja neki okozzanak, de szerencsétlen fiú akárhogy is próbálkozik a lányon semmi jele hogy élvezné és ez lehangoló tud lenni.
De az első alkalomból levonni következtetést nem lehet, ez egy speciális helyzet. Akkor te izgulsz, elképzelhető hogy elején picit fáj, rutintalan vagy, ez teljesen természetes.
Ez az első ez rólad szól, úgy csinálj mindent ahogy neked jól esik, idővel egyre rutinosabb leszel, nem lesz semmi gond, ne törpölj ezen.
Köszi a válaszokat. :)
Utolsó ne haragudj, de nem szeretném megadni.
Itt semmiképpen nem irom le.vegyél fel,elmondom és ha szeretnél törölhetsz is.Ezt itt nem is tudnám ugy megfogalmazni.
NEm muszály felvenned ha nem szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!