Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak engem zavar ez a szüzessé...

Csak engem zavar ez a szüzesség elvesztése kifejezés?

Figyelt kérdés
Szerintem ekkor semmit sem veszítünk el, valahogy nekem ez kissé negatív értelemben hat. Úgy is, hogy sokszor nagyon erőltetik az elvesztését (főleg fiúknál), máskor meg az ellenkezőjét (vallásos körökben és a lányoknál). Miért nem lehetne első alkalomnak nevezni inkább?
2011. júl. 17. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak téged zavar ...
2011. júl. 17. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne rossz a kfejezés? Elvszti az ártatlanságát... Ha azt mondanánk, hogy első alkalom, az olyan, mintha az első rántott húsról beszélnénk... Teljesen általános dologról.
 3/6 anonim ***** válasza:

mi erőltetjük az elvesztését ? :D és az akkor mi h minden 2. kérdés az h 13 éves csaj vagyok és baromira érett és fszra vágyok berakod ?:D [bár ez még nem baj de az már igen h élőbe is ezzel jönnek XD és akármennyire is nőből van én meg pasiból sajna nem vagyok pedofil a büdös p*csába]

19F

4/6 anonim ***** válasza:
szerintem másokat nem zavar annyira mint téged...engem végülis nem zavar csak kifejezetten utálom használni a "pasi" "csaj" "járunk" stb....kifejezéseket :P inkább kerülöm az ilyen helyzeteket és csak akkor mondom ha elötte fél percig nem jutok szóhoz mert nem találok másikat :D és manapság tényleg nagyon erőltetik a dolgot :/ de sokesetben mindkét nemnél :/ viszont ezekszerint te nem ilyen vagy és ez jó :) legyél magadban azért büszke rá h te még tudsz szeretni és nem használod ki a másikat :)
2011. júl. 17. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenki úgy nevezi ahogy akarja. A lényeg úgy is ugyanaz.

2011. júl. 17. 14:02
 6/6 anonim válasza:
én úgy mondom: Odaadom neki ajándékba!
2011. júl. 18. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!