Kinek kellenék így? Szerintetek lehet élni ilyen testtel?
Figyelt kérdés
21 éves szűz lány vagyok, nemhogy szexuális kapcsolatom, de még normális barátom sem volt. Egyszerűen félek, h ha megismerkedem valakivel cikinek fogja tartani, h még szűz vagyok. A másik dolog, h nagyon gátlásos vagyok, ez a testalkatomból adódik. Szerintem ilyet még nem láttatok. Fentről lefelé: Keskeny váll, pici mellek, hatalmas hájas has, hájas derék és csípő, elfogadható fenék, átlagos és löttyedt combok, piszkafa vastagságú vádli. Meg vagyok áldva teljesen. Minden rosszat amit lehetett örököltem... Hogy tudnám magam elfogadni? Igaz, h amíg magamnak nem tetszem, addig másnak sem fogok? Segítsetek kérlek! Egy kis önbizalom, vagy nem is tudom mi kéne... S.O.S!!!2011. ápr. 23. 04:51
11/13 anonim válasza:
Nem értem mi rosszat írtam? Az első válaszoló vagyok! Remélem élvezi, aki lepontozza az embert!
Kérdező: ha nem mutatsz képet, sajnos nem tudunk válaszolni neked. Lehet, hogy valóban eltúlzod a dolgot!
12/13 anonim válasza:
a lepontozó-trollok csinálják mit pl én, ment a mínusz (: üdv
13/13 Grimmpeace válasza:
Gyere macihús én megcsinállak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!