Bnőm szűz, és én is az vagyok. Hogy csináljam?
Petting lesz, de tanácstalan vagyok. Itt olvastam hogy először csók, szeretgetés, simogatás kell, utána meg kezdjem el izgatni a csiklóját. Na én itt megakadtam, pontosan hol, milyen mozdulatokkal, mert gondolom nem úgy kéne mint a turmixgép. És aztán?
16F
Hé nyugi, nem kell első alkalommal csiklót izgatni...
Mit szólnál, hogy helyette végigcsókolód a nyakát, masszírozod kicsit a mellét, és esetleg ha engedi leveszed a pólóját, úgy csókolgatod a mellét, bimbóját, hasát. De mondjuk ruhán keresztül is lehet.
Amúgy én azt ajánlom, hogy az 'izgatást' először a mellbimbóján próbáld ki. Amúgy annyit takar, hogy finom, apró mozdulatokkal, egy-két ujjal simogatod, "birizgálod", és figyeled, hogy hogyan reagál különböző erősségű "dözsölésre". Nagyon fontos a mérték, csak egyénenként változik kinek mi jön be, azért kell figyelni rá, mi tetszik neki. Ha túl durván csinálod, az fájni fog neki, de ha nem elég erősen az nem lesz izgató annyira. De jobb a nagyon finomtól kiindulni, és figyelni meddig lehet elmenni még, amit élvez.
ma 12:22
Nem értem ez hogy jön ide XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!