199303 kérdése:
Hogy csináljam? Sziasztok 18/F vagyok már nem vagyok szűz.
Figyelt kérdés
Viszont van egy barátnőm aki viszont az nagyon szeretjűk egymást. Hol és milyen kőrűlmények kőzőt fekűdjűnk le egymással? És hogy csináljam hogy ne fájjon neki nagyon és élvezze a dolgot?
Hűlyeségektől kiméljetek csak értelmes válaszokat:]
2010. márc. 16. 12:02
1/7 anonim válasza:
beszéld meg a lánnyal, biztos fog segiteni, partner lessz benne lényeg, hogy ne légy erőszakos mert mindent elrontasz vele.....
2/7 anonim válasza:
Ha a barátnőd még szűz,akkor adj neki időt hogy felkészüljön testileg,majd lelkileg is a szexuális életre.Ha a barátnőd készen áll,először orálisan kényeztesd a nemiszervét,majd próbáld az ujjaddal.Ha egyből beteszed a péniszed neki,akkor lehet fájni fog neki.Sőt az első ha nemkészül fel teljesen akkor fájni is fog neki. Várd meg még teljesen nedves nem lessz,hogy jobban betudd tenni a péniszed,és lassan mozogj benne ki-be. Első kérdésedre annyit tudok írni,hogy ha a lánynak teleszel az első,akkor megkell hogy nyugtasd hogy vigyázol rá.Az elsőt szerintem ne nyílvános helyen(bokor,pince),hanem hangulathoz függően vagy a lánynál vagy nálatok,de úgy,hogy ne zavarjanak meg titeket.
3/7 anonim válasza:
egy helyesírás szótáron szerintem. :)
amúgy meg vidd el étterembe, aztán haza, rakj fel valami kellemes zenét, füstölő egy kis bor. aztán egy kis masszírozás, petting és mielőtt berakod hagy ott egy kicsit h szokj h van ott vmi, utána ha meg megy be fél-lassan, csókolózz vele végig.
4/7 anonim válasza:
ja igen, ujjazás meg nyelv is legyen. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az edigi válaszokat:) A tőbbi váálaszt is szivesen elolvasom
2010. márc. 16. 12:42
6/7 anonim válasza:
sok sok sok sok előjáték!
nagyon sok!
hogy rendesen felizguljon, és alig várja a dolgot.
20/L
7/7 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!