Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan csináljam hogy ne...

Hogyan csináljam hogy ne tűnjön fel a lánynak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Van vmi tippetek? Végülis nem fontos hogy rájön hogy szűz vagyok de bénázni nem szeretnék...:D Nagyon nem szeretnék beégni :D

16/F

2010. okt. 7. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Dugj meg elotte 6-8 masik lanyt, maskepp nem megy!
2010. okt. 7. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Előtte gyakorolj a kutyádon! Nem vicc, nagyon hasonlít a belső anatmiája az emberére!
2010. okt. 7. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha beégsz,beégsz. Majd alakul ne parázz!
2010. okt. 7. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

leülsz a számítógép elé, google-ba bepötyögöd:anatómia <<< átolvasod a nemi szervekről szóló részt, különös figyelmet fordítva az erogén zónákra a női testen

aztán mész baszni

2010. okt. 7. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne rögtön a d*gással kezd...úgy értem, előtte simogassátok és izgassátok egymást meztelenül. Csak a következő alkalommal szexeljetek. Így a csaj még örülni is fog, h te milyen figyelmes és kedves vagy, és nem nyomulsz. Az én barátom így csinálta, és nem is tudtam, h szűz volt, csak utána mondta.
2010. okt. 7. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyon tapasztalt a lány, mert akkor ciki lehet, de ha szűz, akkor nem.
2010. okt. 8. 10:00
 7/7 Khaos ***** válasza:

Szűznek lenni nem ciki, tapasztalatlannak lenni sem az, de ha nem tudod mit hogy, az a ciki. Olvasni és nézelődni a tananyagból lehet bőven, a net végtelen.

Az a nő, akinek mindenképpen nem szűz kell, az a szexért van veled, ha meg te gondolod, hogy ez lényeges, akkor felejtsd el, és fogadd meg az előző gondolatot.

2010. okt. 10. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!