Főleg lányok! . ők tudnak hozzászolni. Hány évesen masztiznak stb. nézd meg lent.!?
öh. az emberek nagy rész kb 3 éves koroktól masztiznak. csak nem tudnak róla xD én kislánykoromból emlékszem h igazán szerettem játszani a puncimmal. de úgy az első tudatos az 11 évesens szentem.
a lányt meg ölelgesd csókolgasd, ne csak a megszokott helyeken minden embernek másmás a teste más esik neki jól. én az első ilyen "petting" szerű akárminél fedeztem fel h ha a derekamon vki végig húzza az ujját egyből elkezd lüktetni lent. a barátomnak ha a combját birizgálod a heréi mozognak. viccesen hangozhat, de így van :DD
Én oviba csináltam először. Persze akkor még nem tudtam mi az, csak azt ,hogy nagyon jó érzés. Majdnem odamentem az óvónénihez ,hogy bemutassam az új felfedezésem, de aztán elkezdett beszélgetni valakivel ,így meggondoltam maga..xD szerencsére.
Szerintem beszélj vele a szexről, és nyugtasd meg, hogy semmit nem kell elsietnetek, csak akkor menjem bele, ha ő 100%-ig késznek érzi magát rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!