Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinézitek az ismerőseitekből, hogy masztiznak?
én is csinálom, és én nem mindenkiből nézem ki.. mondjuk 10 lányból 3-ból nézem ki. a többiek szerintem ha így elmondanám nekik vagy megtudnák akkor így nagyot néznének és izélnénk hogy "az milyen máár saját magát izéli ott leeent.."
elég gyerekesek..-.-
Kedves buta utolsó.
Az emberek 13 éves korukban javában maszturbálnak. És nem azért, mert 16-nak képzelik magukat, hanem mert 13-nak, és ez ebben a korban a szexuális fejlődés természetes és egészséges velejárója.
És ez nem valami új jelenség ám! Én például 1987 októberében töltöttem be a 13 évet, és akkor már hónapok óta (de lehet, hogy egy éve is) önkielégítettem.
Örülök, hogy segíthettem, további jó ismerkedést a való élettel!
F36
Kedves gyerekek! Az embereknek kb 90%-a csinálja. Igen, még azok is akiknek van amúgy partnerük, még idősebb korban is, hát aztán a tinikről már nem is beszélve.
Teljesen felesleges ezen morfondírozni, hogy ki csinálja és ki nem, mert ha megnézel valakit, az szinte 100% hogy szokott egymagában huncutkodni.
Persze általában ezt csak a pasik szokták bevallani, a csajok egy része szemérmesen hallgat erről, pedig...
én is már akkor maszturbáltam amikor még ondóm a fasorba se volt :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!