Főleg lányok! . ők tudnak hozzászolni. Hány évesen masztiznak stb. nézd meg lent.!?
11 éves voltam,viszketett a nunus ezért úgy döntöttem,hogy megvakarom,de véletlenül felcsúszott a két ujjam,de nagyon jó érzés volt és azóta rendszeresen csinálom
17/L
masztii --> 12 évesen
sex --> 15 évesen
hát 11-12körül lehettem
szex 15évesen
Szia
Én 15 éve vagyok és körülbelül 11-12 évesen kezdtem el maszturbálni aminek az eredménye csak csiklói orgazmus volt de hihetetlen élmény de még szűz vagyok
Én 12 éves lehettem, amikor először masztiztam:) Nagyon jó érzés volt!:D
Lányonként változó, hogy mivel tudod felizgatni. Általában élvezzük, ha apró csókokat kapunk, nyakra, arcra, csókok, mellek simogatása, aztán szép lassan haladhatsz lefelé is. Has, combok puszilgatása, aztán lassan a fehérnemű is lekerülhet:)
De mondom, ez egyénenként változó lehet, neked kell kitapasztalni, hogy mi a legjobb a lánynak, DE A SZEXSZEL MÉG VÁRJATOK!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!