Ha gyorsan csinálom a farokverést, csak akkor tudok elmenni. Ez csajjal is így lesz?
Nem leszek képes arra a sebességre, ahogy a kezemmel csinálom..:S
képes vagyok a multi orgazmusra egyébként, ha ez számít/ez miatt lehet. Tehát elmenni elmegyek akárhányszor, de semmi nem jön ki, csak ha én akarom.
Nő vagyok, csak próbálok ffi fejjel filózni.
Szerintem ha veritek pusztán az érzés juttat a csúcsra, meg pár gondolat. De mikor nővel vagy, akkor érzed az illatát, hallod ahogy sóhajtozik, nyög, érzed a bársonyos bőrét, látod minden testrészét, sőt meg is foghatod, mert a tied. :)
Ott több minden beindít, felgerjeszt. Nem lesz problémád szerintem. Inkább arra "gyúrj" minél tovább bírd ki, hogy ne spriccelj. Azt díjazzák a nők ha sokáig bírod! ;)
utolso, utolsoelotti:
hat igen, meg ezt sem probaltam...ha el is durrandok fel perc alatt, de kezzel tudom ugy csinalni hogy semmi nem jon ki, es akkor a farkam az marad allva. csajnal meg nem volt lehetosegem alkalmazni eme kepesseget :D
most leginkabb a sebesseg miatt aggodok :S olyan nincs aki hasonloan csak gyorsan verve ment el, majd utana csajjal probalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!