Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg soha nem szexeltem es nem...

Meg soha nem szexeltem es nem akarok beegni a csajom elott, szerintetek baj ha prostival csinalom elősször?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 11:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az irtó ciki lenne, már bocs... Főleg ha ezt az egyik leendő barátnőd meg is tudná. Én biztos nem dugnék olyan pasival, aki annyira töketlen és parás, hogy prostival veszti el a szüzességét.
2010. júl. 5. 11:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom:D:D:D:D:D szerintem, igen gáz:D ha a csak már csinálta, és tudja hogy te nem, akkor megfogja érteni:D ne pazarold a pénzed..xD
2010. júl. 5. 11:17
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Eléggé ciki.Utána meg megkérdezi a barátnőd kivel csináltad?! Hát egy ku*vával! Na ettől ki fog ábrándulni belőled.Ha szeret,akkor szűzen is szeretni fog.Nekem is megfordult ilyen a fejemben,de rájöttem,hogy hülyeség.Megtaláltam életem értelmét,akivel együtt fedezhettem fel mindent.Szerintem te is csak megbánnád,de te tudod.

21/F

2010. júl. 5. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Van egy ismerősöm. 15 éves, van barátnője, prostikhoz jár, hogy miért, azt nem tudom, biztos ez a "raj" neki. Igaz, hogy én már 20 éves vagyok, és megvan a véleményem róla, de a 17 éves barátnőmnek és az egyik 15 éves srác ismerősömnek is ez a véleménye a dologról. Szóval szerintem erősen gondolkozz el, mennyire lehet ciki a dolog...
2010. júl. 5. 11:27
 5/16 anonim válasza:
90%
egyaltalan nem ciki h meg szuz vagy,mindenki el kell kezdje valamikor es nem mindenki prostival csinalja
2010. júl. 5. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
és azzal, hogy egyszer elmennél prostihoz, mivel lennél több? elmondhatod magadról, hogy nem vagy szűz... és? attól még nem leszel egy alkalomtól ügyesebb, meg jobb az ágyban, szóval teljesen fölösleges pénzkidobás, másrészt meg ha én megtudnám, hogy a barátom egy prostival feküdt le előttem, először kiherélném, aztán soha többet nem látna... mellesleg ha most van barátnőd, és lefekszel egy prostival, az egy kőkemény megcsalás, ez eszedbe sem jut???? szóval igen, elég gáz, és idióta vagy, hogy ez eszedbe jut egyáltalán.
2010. júl. 5. 11:36
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Már mért is lenne gáz? Ha neten keresel, és nem utcáról szeded fel, akkor igényes csajokat is találsz, felhívod, elmondod neki mivan, elmész egy időpontban és jól fog telni a napod! Kérheted h mutasson pár trükköt:)
2010. júl. 5. 12:37
 8/16 anonim ***** válasza:
igen baj! ott van a bnőd, leülsz vele, megdumáljátok, kész.
2010. júl. 5. 12:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Pfff... szép is lenne, ha minden pasi így állna ehez a kérdéshez. Kedves kérdező, szerinted mindegyik pasi prostihoz megy elveszíteni a szüzességét???
2010. júl. 5. 16:00
 10/16 anonim válasza:
igen baj! ha a csaj se csinálta még soha akkor izgis együtt felfedezni egymást. ha ő már csinálta akkor az is jó mert megtudja mutatni mi jó érzés neki.
2010. júl. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!