Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése egy 33...

Szüzesség elvesztése egy 33 éves nővel?

Figyelt kérdés

18 vagyok, megismerkedtem egy 33 éves egyedülálló nővel, aki egyedül lakik. Beszélgetés közbe elmondta hogy nem volt senkivel se 1 éve és megkérdeztem hogy bennelenne-e szexkapcsolatban. Csak az a ciki hogy még szűz vagyok:S Nem hiszem hogy ez miatt elutasítani, csak kicsit izgulok az első miatt, nehogy hamar "elmenjek" stb...csak az hogy nem-e fogom megbánni, de nem hiszem.

18f

2011. ápr. 8. 20:02
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Álmodj...Kedd 5.30 fele férfivá érek:D
2011. ápr. 10. 17:08
 22/40 anonim ***** válasza:
Majd meséld el az élményeket:)
2011. ápr. 10. 22:51
 23/40 A kérdező kommentje:
Férfi lettem:D Mondjuk egész nap nagyon izgultam meg vaciláltam hogy elmenjek-e de végül elmentem hozzá. Nagyon aranyos volt, beszélgettnk 10 percet, utána 5 percig csókolóztunk...ekkor felgyorsult minden:) Levetkőztünk, csak alsó maradt, befeküdtünk ágyba ott is csókolóztunk, simogattam..utána volt egy kis bibi, lába kélt az óvszernek de végül meglett. Utána levettem a bugyiját , bebújtam a takaró alá, orálisan kényeztettem meg ujjaztam aztán megállított mert majdnem elélvezett:) Utána felhúzta a gumit és misszionáriusba szexeltünk. Egész jól bírtam, az elején még nem is volt semmi olyan érzés hogy elmegyek, csak ő is nyögött és 5 perc után együtt mentünk el..elsőre jó volt, nagyon jó. Majd legközelebb mégjobb lesz:D És ajánlom mindenkinek hogy egy tapasztaltabbal kezdje mert huh...nagyon jó volt. Ja és nem kell félni..mindenki mondta hogy hú odaguggol elélvezel..ez hülyeség, meg még miután elélveztem utána is toltam neki:)
2011. ápr. 12. 19:54
 24/40 anonim ***** válasza:
51%

Akkor hadd gratuláljak elsőként :D

Látom nem bántad meg,hogy belementél.

23/L

2011. ápr. 12. 23:26
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon jó volt, remélem még találkozgatunk..de utolsó ha gondolod veled is szívesen találkozok ha egyedül érzed magad:)
2011. ápr. 13. 17:07
 26/40 anonim ***** válasza:
Oh köszönöm,nekem van barátom...csak egyszerűen szeretek itt logni,és normális válaszokat adni ha tudok,ennyi. :)
2011. ápr. 13. 19:53
 27/40 anonim ***** válasza:
nah az tökjó h nem bántad meg grat!:D 15/L
2011. ápr. 16. 10:57
 28/40 anonim ***** válasza:
a kérdés már nem esedékes,akkor miért emeled ki?
2011. ápr. 17. 17:07
 29/40 anonim ***** válasza:
mocsok kocás, mázlista, dög, állat, mindjárt feljelentem a kérdésed xD nem szégyelled magad, hogy itt kivántatod velünk, akiknek nem adatott meg, hogy ilyen élményben részesüljenek...még ki is emeled, hogy rohadnál meg xDDD
2011. ápr. 17. 17:15
 30/40 A kérdező kommentje:

Kocás a... :D

Amúgy itt is lehet "partnert" találni, ismerek egy gyönyörű 24 éves lányt, már camoztunk, csak messze lakik tőlem (70km), de simán lefeküdne velem..majd szünetbe ő is meglesz.

De pl nagyon jó lány barátokat is szereztem :)

2011. ápr. 17. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!