Szüzesség elvesztése egy 33 éves nővel?
Figyelt kérdés
18 vagyok, megismerkedtem egy 33 éves egyedülálló nővel, aki egyedül lakik. Beszélgetés közbe elmondta hogy nem volt senkivel se 1 éve és megkérdeztem hogy bennelenne-e szexkapcsolatban. Csak az a ciki hogy még szűz vagyok:S Nem hiszem hogy ez miatt elutasítani, csak kicsit izgulok az első miatt, nehogy hamar "elmenjek" stb...csak az hogy nem-e fogom megbánni, de nem hiszem.
18f
2011. ápr. 8. 20:02
21/40 A kérdező kommentje:
Álmodj...Kedd 5.30 fele férfivá érek:D
2011. ápr. 10. 17:08
22/40 anonim válasza:
Majd meséld el az élményeket:)
23/40 A kérdező kommentje:
Férfi lettem:D Mondjuk egész nap nagyon izgultam meg vaciláltam hogy elmenjek-e de végül elmentem hozzá. Nagyon aranyos volt, beszélgettnk 10 percet, utána 5 percig csókolóztunk...ekkor felgyorsult minden:) Levetkőztünk, csak alsó maradt, befeküdtünk ágyba ott is csókolóztunk, simogattam..utána volt egy kis bibi, lába kélt az óvszernek de végül meglett. Utána levettem a bugyiját , bebújtam a takaró alá, orálisan kényeztettem meg ujjaztam aztán megállított mert majdnem elélvezett:) Utána felhúzta a gumit és misszionáriusba szexeltünk. Egész jól bírtam, az elején még nem is volt semmi olyan érzés hogy elmegyek, csak ő is nyögött és 5 perc után együtt mentünk el..elsőre jó volt, nagyon jó. Majd legközelebb mégjobb lesz:D És ajánlom mindenkinek hogy egy tapasztaltabbal kezdje mert huh...nagyon jó volt. Ja és nem kell félni..mindenki mondta hogy hú odaguggol elélvezel..ez hülyeség, meg még miután elélveztem utána is toltam neki:)
2011. ápr. 12. 19:54
24/40 anonim válasza:
Akkor hadd gratuláljak elsőként :D
Látom nem bántad meg,hogy belementél.
23/L
25/40 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon jó volt, remélem még találkozgatunk..de utolsó ha gondolod veled is szívesen találkozok ha egyedül érzed magad:)
2011. ápr. 13. 17:07
26/40 anonim válasza:
Oh köszönöm,nekem van barátom...csak egyszerűen szeretek itt logni,és normális válaszokat adni ha tudok,ennyi. :)
27/40 anonim válasza:
nah az tökjó h nem bántad meg grat!:D 15/L
28/40 anonim válasza:
a kérdés már nem esedékes,akkor miért emeled ki?
29/40 anonim válasza:
mocsok kocás, mázlista, dög, állat, mindjárt feljelentem a kérdésed xD nem szégyelled magad, hogy itt kivántatod velünk, akiknek nem adatott meg, hogy ilyen élményben részesüljenek...még ki is emeled, hogy rohadnál meg xDDD
30/40 A kérdező kommentje:
Kocás a... :D
Amúgy itt is lehet "partnert" találni, ismerek egy gyönyörű 24 éves lányt, már camoztunk, csak messze lakik tőlem (70km), de simán lefeküdne velem..majd szünetbe ő is meglesz.
De pl nagyon jó lány barátokat is szereztem :)
2011. ápr. 17. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!