Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése egy 33...

Szüzesség elvesztése egy 33 éves nővel?

Figyelt kérdés

18 vagyok, megismerkedtem egy 33 éves egyedülálló nővel, aki egyedül lakik. Beszélgetés közbe elmondta hogy nem volt senkivel se 1 éve és megkérdeztem hogy bennelenne-e szexkapcsolatban. Csak az a ciki hogy még szűz vagyok:S Nem hiszem hogy ez miatt elutasítani, csak kicsit izgulok az első miatt, nehogy hamar "elmenjek" stb...csak az hogy nem-e fogom megbánni, de nem hiszem.

18f

2011. ápr. 8. 20:02
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz így elveszteni, de te tudod, a te dolgod. Nem értem miért nem várod meg azt a lányt akivel szeretitek egymást, sokkal jobb élmény lenne.
2011. ápr. 8. 20:03
 2/40 anonim ***** válasza:
szerintem ne ha csak szex miatt ne egy olyannal tedd akibe szerelmes vagy....(15/L)
2011. ápr. 8. 20:05
 3/40 anonim válasza:
54%
Hatalmas előnnyel indulsz! Használd ki!
2011. ápr. 8. 20:05
 4/40 A kérdező kommentje:
Á nem akarok várni, ki tudja mikor ismerném meg, azt még jópofizni neki több hónapot...:S
2011. ápr. 8. 20:08
 5/40 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire igénytelen és szánalmas vagy, akkor nem is érdemelsz soha normális barátnőt, pfffffff...
2011. ápr. 8. 20:09
 6/40 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező feküdj csak le azzal a nővel nyugodtan. Az ilyen alkalmakat ki kell használni.
2011. ápr. 8. 20:11
 7/40 A kérdező kommentje:
Igénytelen? Szánalmas? Megtudhatnám miért?...
2011. ápr. 8. 20:16
 8/40 menta34 ***** válasza:
54%
Még mindig jobb, mint amikor a sok eszes fizetős nőhöz menne elsőre mert már nem bírja :D
2011. ápr. 8. 20:25
 9/40 anonim ***** válasza:
49%

Szerinted kérdező létezik a mai világban az, hogy egy egyedülálló 33 éves nő saját lakással ne jusson pasihoz?

Nem gondolod, hogy ez az egész úgy ahogy van bűzlik messziről?

Kicsit próbálkozz logikusabban gondolkodni!!

Nehogy a végén a nyakadba varjanak egy gyereket, amit lehet hogy nem is te csináltál.

2011. ápr. 8. 20:34
 10/40 anonim ***** válasza:

A fizetős nőket meg nem kell szidni, válogathatsz belőlük, és profik abban amit csinálnak, különben ki adna értük pénzt.

Plussz nincs kötöttség, sokszor még kockázat sem annyi, mert egy fizetős nő jobban vigyáz mint egy nem fizetős, ugyanis ebből él.

2011. ápr. 8. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!