Szüzesség elvesztése egy 33 éves nővel?
18 vagyok, megismerkedtem egy 33 éves egyedülálló nővel, aki egyedül lakik. Beszélgetés közbe elmondta hogy nem volt senkivel se 1 éve és megkérdeztem hogy bennelenne-e szexkapcsolatban. Csak az a ciki hogy még szűz vagyok:S Nem hiszem hogy ez miatt elutasítani, csak kicsit izgulok az első miatt, nehogy hamar "elmenjek" stb...csak az hogy nem-e fogom megbánni, de nem hiszem.
18f
Szerinted kérdező létezik a mai világban az, hogy egy egyedülálló 33 éves nő saját lakással ne jusson pasihoz?
Nem gondolod, hogy ez az egész úgy ahogy van bűzlik messziről?
Kicsit próbálkozz logikusabban gondolkodni!!
Nehogy a végén a nyakadba varjanak egy gyereket, amit lehet hogy nem is te csináltál.
A fizetős nőket meg nem kell szidni, válogathatsz belőlük, és profik abban amit csinálnak, különben ki adna értük pénzt.
Plussz nincs kötöttség, sokszor még kockázat sem annyi, mert egy fizetős nő jobban vigyáz mint egy nem fizetős, ugyanis ebből él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!