Szüzesség elvesztése egy 33 éves nővel?
Figyelt kérdés
18 vagyok, megismerkedtem egy 33 éves egyedülálló nővel, aki egyedül lakik. Beszélgetés közbe elmondta hogy nem volt senkivel se 1 éve és megkérdeztem hogy bennelenne-e szexkapcsolatban. Csak az a ciki hogy még szűz vagyok:S Nem hiszem hogy ez miatt elutasítani, csak kicsit izgulok az első miatt, nehogy hamar "elmenjek" stb...csak az hogy nem-e fogom megbánni, de nem hiszem.
18f
2011. ápr. 8. 20:02
11/40 anonim válasza:
Én meghúznám, ha az élet kínál fogadd el. De persze ezt neked kell eldöntened.
12/40 anonim válasza:
Saját döntésed,de szerintem ez tökéletes alkalom a tapasztalatszerzésre. Oké,sokan mondják,hogy az első szerelemből legyen,de azért mégiscsak jó kezdet,ha egy olyannal vagy együtt aki tud irányítani,segíteni.
18/F
13/40 anonim válasza:
Azt nem írtad mit válaszolt a kérdésedre, benne lenne-e!
Benne lenne?
Amúgy meg használd ki, egy 33 éves nő húh miket tud!
Ne szalaszd el, megbánnád!
28F
14/40 A kérdező kommentje:
Igen bennevan, és ő is csak szexet akar. Nemhiszem hogy átverne, szexen kívül nem lenne semmi..csak nem tudja hogy szűz vagyok.
2011. ápr. 8. 21:50
16/40 anonim válasza:
Ne hagyd ki.Ha esetleg meg emlited neki hogy szüz vagy lehet hogy még neki is jobban fog tetszeni a dolog,hogy bevezethet egy kezdöt a sex rejtelmeibe.Ha elmondod hogy még nem voltál nővel akkor neki sem lesz meglepi hogy már akkor elsülsz ha csak a farkad fölé gugol.A 33 éves nök az egy jó évjárat,érettek de még nincsenek lestrapálva teljesen.Szerintem használd ki a lehetőséget.
17/40 A kérdező kommentje:
Már tudja hogy szűz vagyok ;)
2011. ápr. 9. 23:42
19/40 A kérdező kommentje:
Á majd valamikor jövőhéten, ilyens szélbe nem tudok bemenni motorral városba..
2011. ápr. 10. 14:38
20/40 anonim válasza:
szívesen mennék 3.nak F/17 persze csak a hölgy kényeztetésére!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!