Nyitott vagy csukott szemmel szeretkeztek általában ? Nagyon izgulok, 15 éves vagyok és még szűz.
Én szeretem nézni, ahogy barátnőm élvez, ahogy hús hatol a húsba. De amikor nagyon jó, akkor becsukódik a szemem :)
És védekezzetek!!!
Nem véletlenül mondom, volt olyan 1-2 hete, aki elcsodálkozott, hogy az elsőnél is kell. Mert kell!
[link] - itt van egy táblázat a módszerek hatékonyságával.
(Kezdetben a gumióvszert ajánlanám)
Ha tudtad, hogy védekezni is kell, és védekezni fogsz, én kérek elnézést.
Az a kommentelő vagyok aki "szembe szált a túl fiatal vagy még a sexhez-es" emberekkel elnézést a néhol modortalan kommentekért de még mindig azon az állásponton vagyok amin eddig
Peace and Love!!!
Kedves utolsó: még ha nem is olyan modortalanul, mint te tetted, de én is itt vagyok, ugyan ezért (:
Szerintem mindenki kijárta itt az első osztály.. Nem? De? Na látjátok.. akkor tud mindenki olvasni és szöveget értelmezni is. Szóval szépen megkérnék mindenkit, hogy mielőtt valamit idenyekereg válasznak, olvassa el a kérdést figyelmesen, akár elemezheti is a mondatot, ha úgy jobban megy..
Kérdezőnek: Úgy sem arra fogsz figyelni, hogy nyitva vagy csukva van-e a szemed, úgyhogy mindegy (: Nekem ált nyitva van, mert imádom nézni a párom arcát, ahogy élvez (:
De hát kinek hogy..
Utolsó előtti jó dolgokat linket be, azokat nézd meg mindenképpen.
Jó szórakozást. Azért remélem szerelemből fog történni (:
Nekem csak addig van nyitva a szemem amíg nem kezdek el élvezni, mert amikor elkezdek élvezni akkor kinyílik a szám, és mivel túl szűk az arcbőröm, hát muszáj becsukni a szememet!
Érthető ez így? Vettétek az adást? Remélem, hogy igen....
ne hallgass a sok hurrogóra...
akkor feküdj le valakivel ha tényleg úgy érzed hogy testileg, lelkileg felkészültél rá
becsukott vagy nyitott szem? a helyzet adni fogja magát, ezen ne izgulj
személyes véleményem viszont az hogy még nem vagy rá felkészülve, de ez a te döntésed, csináld azt amit szeretnél, csak ne bándd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!