Itt nem az a lényeg,hogy mások hogyan csinálják,hanem az,hogy neked mi a jó.Bár szerintem(mégha a tested igen)a lelked nem készült fel erre.Én csak magamat tuodm példának hozni:nekem rengeted alakalmam volt arra,hogy elveszítsem,de még nem álltam/állok rá készen.Erre minig utána jövök rá.Utána örülök,hogy csak a pettingig jutottunk.A szex(főleg az első) hatalmas felelősség.Én úgy látom,hogy az első lehet csodálatos(mégha fáj is),de lehet borszasztó,nemcsak a fájdalom miatt,hanem mert nem biztos,hogy készen állsz rá és később megbánhatod.Én ötülök neki,hogy még szűz vagyok:D
Remélem azért valamennyit tudtam segíteni!
17/L
2009. febr. 28. 10:24
12/25 anonim válasza:
Sztem tökmind1 ahoy neked tetszik de sztem is pihentetheted a dolgot még 2-3 évig inkább tanulj addig.
2009. febr. 28. 11:14
13/25 anonim válasza:
9:33 vagyok.mi van fogyatékosok????!!!! nem értitek hogy nem azt kérdezi hogy fiatal-e????????!!!!!attól hogy gondolom ti csúnyák meg buták voltatok/vagytok ennyi idős korotokban/korban meg szellemileg ,lelkileg csökkentek attól más még nem debil !Had döntse már el ő hogy mikor b@szik mik vagytok ti hogy megmondjátok mikor mit csináljon???!!!
2009. febr. 28. 11:26
14/25 anonim válasza:
és elnézést a durva és modortalan hangnemért csak már nem bírtam magam monderálni ... (az értelmesebbek tudja miért)
2009. febr. 28. 11:28
15/25 anonim válasza:
*moderálni
2009. febr. 28. 11:28
16/25 anonim válasza:
11:26-os. Köszönjük az értelmes hozzászólásodat, a másokat sértegető kommentjeidet. Attól, mert valaki mellé írja, hogy még fiatal, és ne csinálja, nem kellene le debilezni.
További szép napot.
2009. febr. 28. 11:42
17/25 anonim válasza:
Szerelmesen a másik szemébe nézni!!! De vn hogy becsukom, amikor pl élvezek
2009. febr. 28. 11:45
18/25 anonim válasza:
gratulálok neked 11:26os! Még mindig nem fogod fel a mondanivaló lényegét. annyit értettél a leírtakból h azt írtam hogy debil ez mindent elmond rólad köszönöm én nem szeretném tovább folytatni a beszélgetést elnézést nem kérek azoktól akiket ezzel megbántottam mert nem érzem hogy bocsánatot kellene kérnem a saját véleményemért
2009. febr. 28. 12:10
19/25 anonim válasza:
Remélem érzed h ez elég gáz hozzászólás volt:D Szted nem debilség olyat kérdezni h "csukva vagy nyitva legyen a szemem?"?? Szal ennyi erővel már azt is megkérdezhetné h összekösse e a haját szex közben. Nem csodálom h azt írják neki h ne szexeljen. Mert minket meg az basz fel, mikor nap mint nap azt kell olvasnunk az újságban és azt kell néznünk a híradóban h 14 éves lánynak gyereke született.
2009. febr. 28. 13:09
20/25 anonim válasza:
lehet hogy nem a legértelmesebb kérdés de mondjuk szűz tehát tapasztalatlan és megkérdezte.Arról meg nem tehet a kérdező hogy sok fiatal nem védekezik és felelőtlen de szerintem a csak nem akar semmiben hibázni szóval nem hiszem hogy neki ilyen "gyerekproblémái" lesznek.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!