Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nyitott vagy csukott szemmel...

Nyitott vagy csukott szemmel szeretkeztek általában ? Nagyon izgulok, 15 éves vagyok és még szűz.

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 07:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Itt nem az a lényeg,hogy mások hogyan csinálják,hanem az,hogy neked mi a jó.Bár szerintem(mégha a tested igen)a lelked nem készült fel erre.Én csak magamat tuodm példának hozni:nekem rengeted alakalmam volt arra,hogy elveszítsem,de még nem álltam/állok rá készen.Erre minig utána jövök rá.Utána örülök,hogy csak a pettingig jutottunk.A szex(főleg az első) hatalmas felelősség.Én úgy látom,hogy az első lehet csodálatos(mégha fáj is),de lehet borszasztó,nemcsak a fájdalom miatt,hanem mert nem biztos,hogy készen állsz rá és később megbánhatod.Én ötülök neki,hogy még szűz vagyok:D

Remélem azért valamennyit tudtam segíteni!

17/L

2009. febr. 28. 10:24
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Sztem tökmind1 ahoy neked tetszik de sztem is pihentetheted a dolgot még 2-3 évig inkább tanulj addig.
2009. febr. 28. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
9:33 vagyok.mi van fogyatékosok????!!!! nem értitek hogy nem azt kérdezi hogy fiatal-e????????!!!!!attól hogy gondolom ti csúnyák meg buták voltatok/vagytok ennyi idős korotokban/korban meg szellemileg ,lelkileg csökkentek attól más még nem debil !Had döntse már el ő hogy mikor b@szik mik vagytok ti hogy megmondjátok mikor mit csináljon???!!!
2009. febr. 28. 11:26
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
és elnézést a durva és modortalan hangnemért csak már nem bírtam magam monderálni ... (az értelmesebbek tudja miért)
2009. febr. 28. 11:28
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
*moderálni
2009. febr. 28. 11:28
 16/25 anonim ***** válasza:
37%

11:26-os. Köszönjük az értelmes hozzászólásodat, a másokat sértegető kommentjeidet. Attól, mert valaki mellé írja, hogy még fiatal, és ne csinálja, nem kellene le debilezni.

További szép napot.

2009. febr. 28. 11:42
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Szerelmesen a másik szemébe nézni!!! De vn hogy becsukom, amikor pl élvezek
2009. febr. 28. 11:45
 18/25 anonim ***** válasza:
77%
gratulálok neked 11:26os! Még mindig nem fogod fel a mondanivaló lényegét. annyit értettél a leírtakból h azt írtam hogy debil ez mindent elmond rólad köszönöm én nem szeretném tovább folytatni a beszélgetést elnézést nem kérek azoktól akiket ezzel megbántottam mert nem érzem hogy bocsánatot kellene kérnem a saját véleményemért
2009. febr. 28. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Remélem érzed h ez elég gáz hozzászólás volt:D Szted nem debilség olyat kérdezni h "csukva vagy nyitva legyen a szemem?"?? Szal ennyi erővel már azt is megkérdezhetné h összekösse e a haját szex közben. Nem csodálom h azt írják neki h ne szexeljen. Mert minket meg az basz fel, mikor nap mint nap azt kell olvasnunk az újságban és azt kell néznünk a híradóban h 14 éves lánynak gyereke született.
2009. febr. 28. 13:09
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
lehet hogy nem a legértelmesebb kérdés de mondjuk szűz tehát tapasztalatlan és megkérdezte.Arról meg nem tehet a kérdező hogy sok fiatal nem védekezik és felelőtlen de szerintem a csak nem akar semmiben hibázni szóval nem hiszem hogy neki ilyen "gyerekproblémái" lesznek.:)
2009. febr. 28. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!