Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy kezdjek neki vele?

Hogy kezdjek neki vele?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó csaj barátom (volt csajom egybe) és leakarunk feküdni egymással semmi komoly csak ilyen egy éjszakás dolog ö már nem szűz de én még az vagyok és nem tudom ha ott lesz az idő hogy kezdjek neki vagy mit csináljak ebe kéne egy kis segítség!
2011. ápr. 3. 00:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Csókolgasd, kezdd el vetkőztetni. Ami fontos h ne parázz be, mert akkor nem fog a bré állni... Kb Ennyi
2011. ápr. 3. 00:38
 2/7 anonim válasza:
Ne ess neki és ne támad le!Ez a legfontosabb.Légy romantikus és gyengéd.Mindent csak szép lassan és érzéssel csinálj.Ha ez nem működik akkor csapd tarkón azt ess neki.:)
2011. ápr. 3. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:

mennyi pasija volt?

hogy fogtok védekezni? ezt vedd figyelembe...

2011. ápr. 3. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:

1 pasija van sose csalta még meg most szeretné veled de a pasi nem tud róla

am ovszerel védekezünk

2011. ápr. 3. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:

bocsi félre olvastam az első kérdésed

nem tudom hány pasija volt de azt tudom hogy csak a mostanival feküdt le egy pár szór ö vette el a szüzességét is

2011. ápr. 3. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok bunkónak tűnni, de ha van barátja, akkor mi a fenének akar veled ágyba bújni mellette? Ha megcsalja a srácot, akkor nyilván valami nincs rendben a kapcsolatukban.

Amúgy az a legfontosabb, hogy legyél türelmes és gyengéd. Ne siess, és ne csak a melleit és a csiklóját próbáld izgatni.;)

2011. ápr. 4. 09:45
 7/7 A kérdező kommentje:
most elég hullámvölgyes a kapcsolatuk, meg hajtsa a vágy hogy milyen lehet velem
2011. ápr. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!