Hogy kezdjek neki vele?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó csaj barátom (volt csajom egybe) és leakarunk feküdni egymással semmi komoly csak ilyen egy éjszakás dolog ö már nem szűz de én még az vagyok és nem tudom ha ott lesz az idő hogy kezdjek neki vagy mit csináljak ebe kéne egy kis segítség!2011. ápr. 3. 00:37
1/7 anonim válasza:
Csókolgasd, kezdd el vetkőztetni. Ami fontos h ne parázz be, mert akkor nem fog a bré állni... Kb Ennyi
2/7 anonim válasza:
Ne ess neki és ne támad le!Ez a legfontosabb.Légy romantikus és gyengéd.Mindent csak szép lassan és érzéssel csinálj.Ha ez nem működik akkor csapd tarkón azt ess neki.:)
3/7 anonim válasza:
mennyi pasija volt?
hogy fogtok védekezni? ezt vedd figyelembe...
4/7 A kérdező kommentje:
1 pasija van sose csalta még meg most szeretné veled de a pasi nem tud róla
am ovszerel védekezünk
2011. ápr. 3. 19:45
5/7 A kérdező kommentje:
bocsi félre olvastam az első kérdésed
nem tudom hány pasija volt de azt tudom hogy csak a mostanival feküdt le egy pár szór ö vette el a szüzességét is
2011. ápr. 3. 19:59
6/7 anonim válasza:
Nem akarok bunkónak tűnni, de ha van barátja, akkor mi a fenének akar veled ágyba bújni mellette? Ha megcsalja a srácot, akkor nyilván valami nincs rendben a kapcsolatukban.
Amúgy az a legfontosabb, hogy legyél türelmes és gyengéd. Ne siess, és ne csak a melleit és a csiklóját próbáld izgatni.;)
7/7 A kérdező kommentje:
most elég hullámvölgyes a kapcsolatuk, meg hajtsa a vágy hogy milyen lehet velem
2011. ápr. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!