17 éves multam, és még szűz vagyok, nagyon ciki?
Figyelt kérdés
eddig még nem volt komolyabb kapcsolatom, inkább több kisebb kaland. de már nagyon vágyok rá:) (lány)2011. ápr. 1. 17:16
12/24 anonim válasza:
Én meg nagyon vágyom egy olyan lányra, akit életem végéig szerethetek :) Írj privátot :D
13/24 anonim válasza:
Abszplut nem ciki.
Szerintem soha nem ciki mert a szüzesség elvesztése eredeti értelmében azt jelent, hogy megtaláltad azt a valakit akit szeretsz, kívánsz és szeretnéd vele megtenni. A pártalálás olyasmi mint az élet valakinek összejön valakinek nem. Ennyi erővel a sérült vagy szegény emberekre is mondhatnánk. Lehet erős a hasonlat kicsit. Szóval elsősorban a magad érzéseinek, gondolatainak felelj meg és ne a társadalomnak.
Amúgy 22L és igen.
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Nagyon kedvesek vagytok :))
2011. ápr. 1. 18:32
15/24 anonim válasza:
Szerintem borzasztó h a mai fiatalok így nőnek fel..."Nem elég nagy a mellem,nem vagyok oylan szép mint egy modell,nem avgyok elég vékony,szűz vagyok,nincs tapasztalatoma s zexben". Szerintem ez borzasztó.Én is fiatal vagyok,de hál'isten én iyleneken nem filózok hogy ciki-e vagy sem.Aki annak gondolja azt egyrészt letojom másrészt akkor meg miért barátkozik velem ha nem tud elfogadni?:) Ugyanis az hogy valaki szűz az nem hiba.Szóval szerintem ne görcsölj,de ne is hirdesd magad.Szűz vagy és kész,majd megtalálod azt akivel elveszted.
16/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi:)
2011. ápr. 1. 18:57
17/24 anonim válasza:
Ugyan már,nincs olyan ebben a kérdésben,hogy ciki.Semmiféleképpen ne akard elveszíteni úgy,hogy nem vagy szerelmes az illetőbe,és ő nem szeret viszont téged!Ez nagyon fontos,hiszen ha nem így történik,lelkileg nagyon megsérülhetsz,sőt az is lehet,hogy elmegy a kedved az egész szex dologtól.Várd meg azt a srácot,aki majd megérdemli!:)
18/24 A kérdező kommentje:
Igylesz, köszönöm !!!!:)
2011. ápr. 1. 21:42
20/24 anonim válasza:
Az cikibb hogy ilyen kérdéseket teszel fel, mert azt mutatja, hogy te annak érzed... Kissé unom az ilyen kérdéseket.. mert most te vagy azt várod el hogy mindenki megdicsérjen, vagy tényleg cikinek érzed.. első mondatban leírtam a véleményem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!