17 éves multam, és még szűz vagyok, nagyon ciki?
Figyelt kérdés
eddig még nem volt komolyabb kapcsolatom, inkább több kisebb kaland. de már nagyon vágyok rá:) (lány)2011. ápr. 1. 17:16
1/24 anonim válasza:
A ciki az, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel.
2/24 anonim válasza:
Hamarosan 20 leszek és szűz vagyok. Nem, nem ciki. Az lenne a ciki, ha össze-vissza dugnánk. (fiú)
3/24 anonim válasza:
A mai világban erre inkább büszke legyél. Remélem megérdemli, aki megkap.
4/24 anonim válasza:
18 múltam, és srác vagyok...és szűz...a barátnőm is 17 múlt és ő is szűz...ebbe nincs semmiféle szégyelnivaló, ez azt mutatja, hogy mennyire vagy értett, illetve mennyire tudsz felelősség teljesen gondolkodni ahelyett, hogy már 14-15 évesen egy futó kalandba elvesztetted volna :)
Majd ha elmúltál 30, újra felteheted ezt a kérdést, akkor már változik a véleményem, de addig nem
5/24 anonim válasza:
AZ hogy 17 éves vagy az tényleg ciki.De hogy még szűz is... EZ MÁR POFÁTLANSÁG!
7/24 anonim válasza:
Remélem az én lányomnak is 17 évesen ez lesz a dilemmája:) A mai világban ez már kincs.
8/24 anonim válasza:
Mikor értitek már meg, hogy a szüzesség SOHA NEM CIKI??????
9/24 anonim válasza:
Utolsó: azért egy ponttól ár kezd az lenni. Én pl. már annak érzem.
10/24 anonim válasza:
én is 17vagyok ugyanígy és minden erőmmel azon vagyok h elveszítsem:D jövőhéten elvileg meglesz, szerintem 18ra azért már illik átesni rajta, okés hogy semmivel sem kevesebb az aki nem, de nekem ezt mondja a belsőm. idáig vártam hogy majd szerelemmel meg minden.. de már nem érdekel:) ezvann
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!