5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?
5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..
15/L....a fiú 17 lesz
Nincs ilyen erkölcsi parancsolat, hogy a lányhoz kell járni.
Ha már sokszor volt nálad a fiú, és a szüleid is ismerik őt - akkor elnézhetsz hozzá is. De jó lenne még előre megbeszélni, nehogy elveszítse a fejét. Ha már ott tartotok, akkor gumi legyen nálad! Ha nincs, akkor NE ENGEDD!!!
14:35-ös vagyok.16:24-es hozzászóló...
Ha olyan béna a gyerek, 17 évesen, hogy spricc, aztán abban turkál, Sőt! utána még bele is dugja az ujját a lány hüvelyébe, az tényleg megérdemel egy sárga lapot...Ha vannak ekkora suttyók, nem szabad velük kikezdeni... Am f/22 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!