Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 5 hónapja vagyunk együtt,...

5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..

15/L....a fiú 17 lesz

2009. febr. 26. 12:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
hat en nem ertek 1-et azzal h.nem lehet menni 1 fiuhoz..milyen korban eltek..gondolom nem fogja letamadnii...amugy mi a baratom lakasan sokszor talizunk de meg nem fekudtem le vele/18L
2009. febr. 26. 18:43
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Nincs ilyen erkölcsi parancsolat, hogy a lányhoz kell járni.

Ha már sokszor volt nálad a fiú, és a szüleid is ismerik őt - akkor elnézhetsz hozzá is. De jó lenne még előre megbeszélni, nehogy elveszítse a fejét. Ha már ott tartotok, akkor gumi legyen nálad! Ha nincs, akkor NE ENGEDD!!!

2009. febr. 26. 21:18
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

14:35-ös vagyok.16:24-es hozzászóló...

Ha olyan béna a gyerek, 17 évesen, hogy spricc, aztán abban turkál, Sőt! utána még bele is dugja az ujját a lány hüvelyébe, az tényleg megérdemel egy sárga lapot...Ha vannak ekkora suttyók, nem szabad velük kikezdeni... Am f/22 vagyok

2009. febr. 27. 10:30
 24/24 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképpen se engedd neki, lehet hogy csak ki akar használni...
2009. febr. 28. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!