5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?
5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..
15/L....a fiú 17 lesz
Kedves 13:10-es:)
A pettignél nem önnön magát izgatja,szóval ha ott valaki kézimunkázni fog, az a kedves kérdező hölgy...Az csak maszturbálás, ha a tag kiveri magának, utána meg megujjazza a bnőjét...Mellesleg pettingbe minen belefér, kivéve a tényleges behatolást...:)
1. Már bocs, de vannak olyan bénák, hogy bár a lány elégíti ki a fiút, mégis kerül sperma vmilyen módon a fiú kezére, és megujjazza a barátnőjét, tehát nagyon is valós veszély, hogy petting során is teherbe lehet esni! Nem egy ilyen kérdést tettek már fel itt...
2. Ha elolvastátok volna, nem azt írtam, hogy minden petting szexbe fajul rövid időn belül. Hanem azt, hogy nagy valószínűséggel a felek megkívánják egymást és gyakran nehéz megmaradni "csak" a pettingnél, de vannak, akik 1 évet is képesek várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!