Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 5 hónapja vagyunk együtt,...

5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..

15/L....a fiú 17 lesz

2009. febr. 26. 12:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 13:10-es:)

A pettignél nem önnön magát izgatja,szóval ha ott valaki kézimunkázni fog, az a kedves kérdező hölgy...Az csak maszturbálás, ha a tag kiveri magának, utána meg megujjazza a bnőjét...Mellesleg pettingbe minen belefér, kivéve a tényleges behatolást...:)

2009. febr. 26. 14:35
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
13:10 az nem igaz, hogy ha elkezdtek pettingelni pár hónap után szexelnek mert nem bírják.Mi a párommal több mint 1 és fél évig csak pettingeltünk és utána feküdtünk le egymással.
2009. febr. 26. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Mi is másfél évet vártunk a sexxel és rengeteget pettingeltünk elötte:D:D, ugyh nincs mitől tartanod...de 15 éves vagy , sztem a pettinget sem kell egyből terítékre venni..vagyis hát ha még semmi nem volt..akkor pl nem kell orállal kezdeni...
2009. febr. 26. 14:56
 14/24 A kérdező kommentje:
voltunk már nálunk csak anyum állandóan benyitott :S xD
2009. febr. 26. 15:23
 15/24 anonim válasza:
76%
szerintem jelent valamit ha a fiú meghív magához. de sztem készülj=P 5hónap után szerintem ha tényleg szeretitek egymást a petting az elfogadható. viszont azzal szerintem várj még,h lefeküdjetek.
2009. febr. 26. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
meg fog ba..ni nincs evvel semmi baj!!!!!!!!!!!
2009. febr. 26. 16:09
 17/24 anonim ***** válasza:
51%

1. Már bocs, de vannak olyan bénák, hogy bár a lány elégíti ki a fiút, mégis kerül sperma vmilyen módon a fiú kezére, és megujjazza a barátnőjét, tehát nagyon is valós veszély, hogy petting során is teherbe lehet esni! Nem egy ilyen kérdést tettek már fel itt...

2. Ha elolvastátok volna, nem azt írtam, hogy minden petting szexbe fajul rövid időn belül. Hanem azt, hogy nagy valószínűséggel a felek megkívánják egymást és gyakran nehéz megmaradni "csak" a pettingnél, de vannak, akik 1 évet is képesek várni.

2009. febr. 26. 16:24
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Elméletileg eleinte mindig a fiúnak kell a lányhoz járnia. Legalábbis az Erkölcs így tartja, és sokan mások is. Én a helyedben nem tenném. 15 évesen egy 17 éves sráccal járni az oké, de az alapján, hogy egy weboldalon kérdezed meg, mit tegyél, nem vagy készen arra, amit sejtesz, hogy történni fog. Még ne! F/18
2009. febr. 26. 18:17
 19/24 A kérdező kommentje:
nem járok oda :) a fiú már nagyon sokszor volt itt én még egyszer sem :) de köszi
2009. febr. 26. 18:36
 20/24 A kérdező kommentje:
amugy nem fogok még lefeküdni vele... max petting amit hagyok
2009. febr. 26. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!