Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 5 hónapja vagyunk együtt,...

5 hónapja vagyunk együtt, mondta, hogy menjek föl hozzá pénteken.. Akar majd valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt,mondta,hogy menjek föl hozzá pénteken(még nem voltam náluk) és nem tudom hogy akar-e vmit...furcsán beszél mintha akarná (most nem csak a szexre gondolok...) sztetek készüljek?? amugy szüz vagyok még..

15/L....a fiú 17 lesz

2009. febr. 26. 12:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Csak akkor feküdj le vele, ha készen állsz rá. Bár én a helyedben 15 évesen nem tenném, de te tudod.
2009. febr. 26. 12:55
 2/24 A kérdező kommentje:
de mást engedjek..??a szexre lehet hog még tényleg nem vaok készen:S
2009. febr. 26. 12:56
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

Ha valakik 5 hónapja járnak, azok általában haza szokták vinni a barátjukat/bnőjüket. Ez nem biztos, hogy jelent valamit... lehethogy csak úgy érzi, hogy ideje bemutatni a családjának, vagy megmutatni a házat/lakást, ahol él.

De mivel bármi megeshet, sztem készülj... abból nem lehet semmi baj.:D

2009. febr. 26. 12:58
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
hogy érted, hogy mást? tapizás? petting?
2009. febr. 26. 12:59
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
A tapizás még elmegy sztem...:D A petting sztem 5 hónap után egy 15 éves lánynál nem tuti. De ha biztos vagy benne, hogy szeretnéd, akkor lehet. Csak vigyázz, hogy ne fajuljon a dolog...
2009. febr. 26. 13:00
 6/24 A kérdező kommentje:
hát most igy eszébe jutott hogy bemutasson engem?:Dhát nemtom...am pettingre gondoltam
2009. febr. 26. 13:01
 7/24 anonim ***** válasza:
68%

Petting csak ésszel! Mert ha elbénáztok vmit, petting alatt is teherbe lehet esni. Azt remélem tudod, hogy az előváladék is veszélyes és ha sperma került a kezére és azzal ujjaz, meglepi érhet 9 hónap múlva. A péniszét se engedd a hüvelyed közelébe.

Azért gumi legyen nálad, ha elveszítenétek a fejeteket. Arra figyelj, hogy semmi körülmények között ne engedd behatolni gumi nélkül azzal a címszóval, hogy majd kiveszi, mielőtt elmegy. 1. A fertőzések miatt. 2. Az előváladékban is lehet sperma,amitől teherbe is lehet esni szépen. Jártak már így jópáran!

Azzal is légy tisztában, ha pettingelni kezdetek, nagy valószínűséggel hamar (pár hónapon belül) megkívánjátok a szexet és tovább fogtok lépni, ha nem tudtok nemet mondani egymásnak. Viszont, ha türelmes a párod, akkor akár 1 évet is képes várni. Szerény meglátásom szerint az volna a helyes, de te tudod, mit csinálsz.

Amúgy hány éves a párod?

2009. febr. 26. 13:10
 8/24 anonim ***** válasza:
59%
Bocs, látom már, 17.
2009. febr. 26. 13:11
 9/24 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!:):):):)
2009. febr. 26. 13:27
 10/24 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem kérdezd meg, mit szeretne. 5 hónap után már nyugodtan kérdezheted.

Amúgy én nem mennék fel így hozzá. Miért nem hozzád mentek először?

2009. febr. 26. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!