Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti hány évesen éreztéte...

Lányok ti hány évesen éreztétek úgy, hogy elakarjátok, veszíteni a szüzességeteket? Olvassátok el lent.

Figyelt kérdés
Én 16/L vagyok, és ha mondjuk megismernék egy olyan fiút aki, tisztel és becsül azzal elveszíteném.Ez 16 évesen nem korai?
2011. márc. 29. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

engem először a szex 13-14 éves korom körül kezdett el érdekelni...

viszont 15 éves koromban vesztettem el a szüzességem...16/L

2011. márc. 30. 13:26
 12/17 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok és ugyanugy vagyok vele mint te. Szóval ne izgulj nem vagy vele egyedül :D
2011. ápr. 5. 18:46
 13/17 anonim válasza:
2 éves korom körül
2011. jún. 16. 16:37
 14/17 anonim válasza:

Kedves Lányok!

Én azt mondom, hogy érdemes várni vele addig amíg teljesen készen állsz a dologra. Én sokáig voltam egyedül 20 éves voltam amikor neten megismerkedtem a párommal. Ő volt az első akivel lefeküdtem és nem bántam meg nagyon jó élmény volt és azóta van egy 7 hónapos lányunk. :)

Kedves kérdező ne keseredj el attól, hogy most úgy érzed nem jön el a nagy "Ő" megnyugtatlak, hogy igen elfog akkor amikor nem számítasz rá.

Szerintem 14 19 éves kor között korai több emberrel meg kell ismerkednetek ahhoz, hogy jól tudjatok választani. Ugyan a párommal feküdtem le élősszőr de őnála éreztem azt, hogy igen szeretném. A többi srácnál akiket megismertem nem tudtam volna elengedni magam volt bennem egy kis szorongás. Higgyétek el teljesen más a szex ha érettebb fejjel kezdi meg az ember. Tiniként inkább a bulizáson járjon az eszetek.

2011. jún. 16. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Lefeküdni valakivel akkor kell, ha szerelmes vagy, megbízol benne, egy jó ideje együtt vagytok már. :)
2011. jún. 16. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Én kb. 17 és fél évesen voltam úgy vele, hogy készen állok rá, és már nincs bennem a dologgal kapcsolatban félsz. Persze kíváncsinak kíváncsi voltam, de nem úgy, mint a mai 14 évesek, akik ezzel menőznek. Viszont nem volt barátom, így persze vártam vele, méghozzá majdnem 19 éves koromig. Teljesen kész voltam rá, nagyon szép volt!

Amúgy nem a koroddal van a baj. Szerintem azzal feküdj le, akit szeretsz, és ő is szeret. Szerelemmel teljesen más a szex, főleg elsőre! Örök emlék marad, és nagyon nem mindegy, hogy ez az emlék milyen. Hova sietsz? :-)

2011. jún. 16. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha te már eldöntötted, hogy h készen állsz és megtalálod majd azt a fiút, akkor megválaszoltad eleve a kérdést. Ettől függetlenül, nekem az a véleményem, hogy igen is számít a kor. 14 évesen még szinte gyerekként nem ugyanolyan elveszíteni, mint mondjuk 20 évesen felnőtt fejjel. Ezt nekem ne mondja senki. A másik kérdés pedig, hogy úgy akarod elveszteni, hogy következő héten már mással is kipróbálnád, hogy milyen, vagy úgy akarod elveszíteni, hogy olyan emberrel akivel akár el tudod képzelni egy életre. És ebben nem mindedj a kor. Kevés olyan lány van aki ennyire fiatalon egy férfi mellett szeretne maradni, inkább a szex a lényeg nekik.
2011. jún. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!