Lányok ti hány évesen éreztétek úgy, hogy elakarjátok, veszíteni a szüzességeteket? Olvassátok el lent.
engem először a szex 13-14 éves korom körül kezdett el érdekelni...
viszont 15 éves koromban vesztettem el a szüzességem...16/L
Kedves Lányok!
Én azt mondom, hogy érdemes várni vele addig amíg teljesen készen állsz a dologra. Én sokáig voltam egyedül 20 éves voltam amikor neten megismerkedtem a párommal. Ő volt az első akivel lefeküdtem és nem bántam meg nagyon jó élmény volt és azóta van egy 7 hónapos lányunk. :)
Kedves kérdező ne keseredj el attól, hogy most úgy érzed nem jön el a nagy "Ő" megnyugtatlak, hogy igen elfog akkor amikor nem számítasz rá.
Szerintem 14 19 éves kor között korai több emberrel meg kell ismerkednetek ahhoz, hogy jól tudjatok választani. Ugyan a párommal feküdtem le élősszőr de őnála éreztem azt, hogy igen szeretném. A többi srácnál akiket megismertem nem tudtam volna elengedni magam volt bennem egy kis szorongás. Higgyétek el teljesen más a szex ha érettebb fejjel kezdi meg az ember. Tiniként inkább a bulizáson járjon az eszetek.
Én kb. 17 és fél évesen voltam úgy vele, hogy készen állok rá, és már nincs bennem a dologgal kapcsolatban félsz. Persze kíváncsinak kíváncsi voltam, de nem úgy, mint a mai 14 évesek, akik ezzel menőznek. Viszont nem volt barátom, így persze vártam vele, méghozzá majdnem 19 éves koromig. Teljesen kész voltam rá, nagyon szép volt!
Amúgy nem a koroddal van a baj. Szerintem azzal feküdj le, akit szeretsz, és ő is szeret. Szerelemmel teljesen más a szex, főleg elsőre! Örök emlék marad, és nagyon nem mindegy, hogy ez az emlék milyen. Hova sietsz? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!