Lányok ti hány évesen éreztétek úgy, hogy elakarjátok, veszíteni a szüzességeteket? Olvassátok el lent.
Én 19 vagyok és szűz szintén én is gondolkodtam ezen sokat mert a szerelem valamiért nagyon nem akar belépni az életembe. :s
16 évesen szerintem neked még korai azért, várj még 3 évet.
lehet,hogy jobb azzal akibe szerelmes vagy. hátha te több szerencsével jársz ezzel kapcsolatban.
2. vagyok
Nem , nem volt még különbféle okok miatt..
neked volt már?
Én 11évesen megfogadtam h 14 előtt nem, ehhez képest 18 voltam... de am ő se volt olyan akivel elképzeltem.
14évesen lehetett volna rendes, de pont akkor költöztünk és így nem tudtam járni a sráccal, csakúgy meg nem akartam vele lefeküdni...
Én 17 évesen vesztettem el a szüzeségemet egy olyan sráccal akit mindenél jobban szeretem akkor és most is :-)
16évesen nem korai a szüzeség elvesztése ha ésszel csináljátok a dolgokat:-) A szüzeséget nem szabad olyanak adni aki nem érdemel meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!