Szüz lányt lehet ujjazni? És jó ez neki? Ezen kivül még mit lehet vele csinálni ami jól esik neki?
Látom az írás nehezen megy, akkor valószínűleg az olvasás is, de azért , menj be egy könyvtárba, és nézz szét, vagy kérd a könyvtáros segítségét, bőven találsz ILYEN témájú könyvet, képekkel, amik segítenek.
/Feküdni,a szótő,a főnévi igenév, tehát feküdtem./
/ Az eböl, az csak öleb lehet, ha kis kutyára gondolsz, különben ebből./
Látom nem csak a szűz lányoknál, hanem a helyesírásban is tapasztalatlan vagy. Így nehéz lesz érettségit szerezni...
Szűz lánnyal pedig ugyanúgy kell bánni, mint a nem szűzzel, csak a bemelegítés a hosszabb.
Igen lehet, de csak óvatosan. Először csak 1 ujjal. Később többel is megy majd. A lényeg, hogy csússzon az ujjad. Ezen segíthet a síkosító vagy egy kis nyál. Többször kérdezd meg, jó-e úgy, vagy hogy tetszene neki még jobban. Szerintem hasznos, ha témába kerül az önkielégítés is, mert ha elmondja, hogyan csinálja, mit élvez, azzal nagyon sokat segít neked. Netán ha még navigál is közben, akkor tuti befutó leszel.
Én pl. magában az ujjazást nem élvezem. Kell hozzá csikló-simi vagy orál is. Emberere válogatja. Amitől nagyon kész vagyok, az az, ha a nyakam csókolgatja, nyalogatja. Attól teljesen elázok :D Szal fedezd fel a gyenge pontjait és kényeztesd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!