Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz lányt lehet ujjazni? És...

Szüz lányt lehet ujjazni? És jó ez neki? Ezen kivül még mit lehet vele csinálni ami jól esik neki?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és még nem volt szüz barátnőm,eböl adodik,hogy vele nem fekütem le söt még peting sem volt ezért érdekelne ere a kérdésre a válaszotok !!! (ijen szempontból tapasztalatlan vagyok) Elöre is köszönöm !!!
2009. febr. 25. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Látom az írás nehezen megy, akkor valószínűleg az olvasás is, de azért , menj be egy könyvtárba, és nézz szét, vagy kérd a könyvtáros segítségét, bőven találsz ILYEN témájú könyvet, képekkel, amik segítenek.

/Feküdni,a szótő,a főnévi igenév, tehát feküdtem./

/ Az eböl, az csak öleb lehet, ha kis kutyára gondolsz, különben ebből./

2009. febr. 25. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Én lány vagyok, de szerintem ne ujjazd meg.Az nem mindig jó, elsőre meg pláne.Én utálom. Inkább hosszan símogasd, csókolgasd, meg egy kis orál, hogy jobban csússzon a "dolog"és ha már forr a levegő akkor szépen lassan.Biztosan fog tőle félni, hisz nem tudja még mire számítson, de ha így csinálod, tuti nem fog fájni neki.Az ujjazást én azért utálom, mert pl néha kiszárad a hüvelyem tőle, aztán meg fáj amikor rendesen csináljuk.Nem az ujjad való oda!!!Valami mást készíts oda.
2009. febr. 25. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Meg lehet ujjazni, csak legyél óvatos. Azt meg hogy jó-e neki, majd ő eldönti. Mindig kérdezd tőle, hogy így jó-e és ha nem akkor hagyd abba. Próbáld a tempót változtatni, mert azt pl én sem szeretem ha a pasi rángatja bennem a kezét mint egy idióta. Csak érzékkel, ha gyorsabban szeretné majd szól.
2009. febr. 25. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Látom nem csak a szűz lányoknál, hanem a helyesírásban is tapasztalatlan vagy. Így nehéz lesz érettségit szerezni...

Szűz lánnyal pedig ugyanúgy kell bánni, mint a nem szűzzel, csak a bemelegítés a hosszabb.

2009. febr. 25. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
99%
Na nekem meg még az első bnőm van, aki szüz volt, de már nem az... először nálunk csak petting volt, bugyin keresztül simogattam, végül beengedte a kezemet a bugyiba is, egyszer annyira benedvesedett, hogy csavarni lehetett volna a bugyiból a cuccot :D, és ezt végülis ugy értem el (semmmi különleges nem volt), hogy először csak a hasát, mellét simogattam, aztán comb-fenék, belső comb, aztán a lényeg, és persze közben folyamatosan csók-csók-csók, de szerintem ez szinte minden lánynál működik, ja és, hogy mit lehet vele csinálni, ami jól esik neki? Míg nem csináltuk rendesen, addig kézzel juttattam el a csúcsra. Remélem tudtam segíteni, de mondom nekem ő az első, és szűz volt, szóval én meg ugy látszik ebben vagyok tapasztaltabb. :D:D
2009. febr. 25. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet, de csak óvatosan. Először csak 1 ujjal. Később többel is megy majd. A lényeg, hogy csússzon az ujjad. Ezen segíthet a síkosító vagy egy kis nyál. Többször kérdezd meg, jó-e úgy, vagy hogy tetszene neki még jobban. Szerintem hasznos, ha témába kerül az önkielégítés is, mert ha elmondja, hogyan csinálja, mit élvez, azzal nagyon sokat segít neked. Netán ha még navigál is közben, akkor tuti befutó leszel.

Én pl. magában az ujjazást nem élvezem. Kell hozzá csikló-simi vagy orál is. Emberere válogatja. Amitől nagyon kész vagyok, az az, ha a nyakam csókolgatja, nyalogatja. Attól teljesen elázok :D Szal fedezd fel a gyenge pontjait és kényeztesd ott.

[link]

2009. febr. 25. 12:09
 7/7 anonim válasza:
100%
Én még szűz vagyok, és lány. A barátom nemrég csodálatos élményben részesített, és egyáltalán nem fájt. Persze amit már többen is írtak: fokozatosan. Előbb egy ujj, majd kettő. És ha szeretnéd (ő biztosan élvezné) közben orálisan is segíts rá. Ez a része biztos nem fáj neki, és erősíti a kapcsot. :)
2009. márc. 19. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!