Hogy hívjam el anyát magammal nőgyógyászhoz?
A barátommal lassan 7 hónapja járunk, és szeretnénk lefeküdni. A barátom és én is szüzek vagyunk még. Mindenképp tablettával szeretnénk védekezni, mert ezt tartjuk a legbiztonságosabbnak. Ehhez viszont szükség van az anyukámra, egyrészt mert: a tabletta azért pénzes,és én még nem keresek pénzt, másrészt mert: így nem lesz bűntudatom hogy nem mondtam el. Anyával nem túl közvetlen a kapcsolatunk, nem nagyon beszéljük meg a pasis dolgokat, ezért is olyan nehéz most rávenni magam, hogy beszéljek vele erről... nem tudom, hogy kezdjem! Szerintetek?
18/L
Fiú vagyok de itt egy tipp:
"Szia anya szeretném ha eljönnél velem nőgyógyászhoz." Lehet ezek után még a kapcsolatotok is közvetlenebb lesz.
sztem simán mond meg neki. Nem kell körbemesélni.
Anya légyszi gyere el velem nőgyógyászhoz mert...
Én lányos anyuka vagyok, és ha a lányom ezzel állna elém, elsírnám magam örömömben :)
Ez tudod mekkora tisztelet egy anyának? Szerintem ne félj semmitől.
Finoman úgy adagolnám Neki, hogy: "arra gondoltam, ideje lenne nődokihoz mennem. Eljönnél velem?" valószínű /anyámból kiindulva :D / rákérdezhet, hogy terhes vagy-e? És akkor már megtörik a jég, ott a közvetlen beszélgetés és ott mond el neki, miért akarsz elmenni.
Ügyes vagy! Gratulálok a hozzáállásodhoz! :)
Sok sikert!
nekem mázlim volt. mert anyum kérdezett rá...mert nagyon régota együtt voltunk már barátommal.
SOHA nem jött ilyen téma elő. ha a tv ben ment ilyesmi akkor is csak néztük. egyikünk sem szólalt meg.
ő azt várta hogy én kérdezzek rá. mert hogy én tudom hogy mikor van itt az ideje.
én meg nem mertem.
tehát sztem ha nem is volt eddig olyan a kapcsolatotok, nyugodtan kérdezz rá. hisz ha annak nem is örül hogy a "kislánya" le akar feküdni a barátjával,
örülni fog annak hogy: 1: még szűz vagy
2: megbizol benne
3: és hogy okos vagy és védekezni akarsz
előző vagyok.
19 éves lány
/azota jobb a kapcsolatom anyummal. le tudok már vele ülni beszélgetni ilyenekről is/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!