Szüzességem elvesztése után fürdés. De hogyan?
Lassan 8 hónapja leszek együtt a barátommal, és le szeretnénk feküdni, de csak a barátom nagyszüleinél tudunk. Náluk van az emeleten 2 nem használt szoba, a nagyszülők nem járnak fel, mert már nem tudnak, ezért gondoltuk kihasználjuk, hogy ott van az a két üres szoba, és ott fekszünk el először. A barátom és én is még szüzek vagyunk, ott akarjuk elveszíteni egyik éjszaka mikor ott alszunk, ott nem zavarna senki sem. Tökéletes lenne, csak egy gond van! Mivel nem óvszerrel, hanem tablettával védekezünk, mindenképp jó lenne szeretkezés után lefürdeni, vagy legalább megmosakodni "ott". A fürdő viszont lent van a nagyszülők szobájánál, és érdekes lenne, ha hajnali 1-2 óra körül lemennénk fürdeni (valószínűleg fel is kelnének rá). Hogy oldjuk meg a mosakodást?
18/L (barátom 19/F)
"
"de ha már a barátom várt rám ennyit, megérdemli, hogy úgy legyen az első ahogy ő szeretné:)"
Na ezzel nem tudok kibékülni még mindig..."
Ezt én sem értem. Te úgy gondolod, kussoljon és örüljön, hogy a leányka egyáltalán lefekszik vele??
nos. sok midnen van itt:D
a kérdésre: nem kell szaladni a fürdőbe. én pl azt se szeretem mikor barátom egy méterrel arrébb ül szex után... hogy rágyujtson. ott kell maradni kettesben. megtörölgetni mindent amit kell...éskész.
a szűz-tabi dologra meg csak annyit hogy ismerek olyat aki 14 évesen kezdett el fogamzásgátlót szedni mert menszesz görcsöket enyhitette vele. 19 évesen vesztette az a szüzességét.
arra meg hogy a barátod nem akarja ovszerrel... megértem. nem sok fiu/férfi van aki szereti az ovszert.és ha már bogyót szedsz akkor minek kéne az ovszer. ezzel még a kedvére is teszel és neked is sokkal jobb lesz.
ne foglalkozz a sok bunkoval... ;)sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!