Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzességem elvesztése után...

Szüzességem elvesztése után fürdés. De hogyan?

Figyelt kérdés

Lassan 8 hónapja leszek együtt a barátommal, és le szeretnénk feküdni, de csak a barátom nagyszüleinél tudunk. Náluk van az emeleten 2 nem használt szoba, a nagyszülők nem járnak fel, mert már nem tudnak, ezért gondoltuk kihasználjuk, hogy ott van az a két üres szoba, és ott fekszünk el először. A barátom és én is még szüzek vagyunk, ott akarjuk elveszíteni egyik éjszaka mikor ott alszunk, ott nem zavarna senki sem. Tökéletes lenne, csak egy gond van! Mivel nem óvszerrel, hanem tablettával védekezünk, mindenképp jó lenne szeretkezés után lefürdeni, vagy legalább megmosakodni "ott". A fürdő viszont lent van a nagyszülők szobájánál, és érdekes lenne, ha hajnali 1-2 óra körül lemennénk fürdeni (valószínűleg fel is kelnének rá). Hogy oldjuk meg a mosakodást?

18/L (barátom 19/F)

2011. márc. 20. 10:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én jobban bízom a tablettában, ezért nem bánom, h így védekezünk. Amúgy meg nem értem, miért baj, ha azt akarom, hogy a barátomnak a lehető legjobb legyen... És mi az, hogy "ha szűz vagy, miért akarsz tablettát szedni?"?? Talán azért, hogy ne essek teherbe? Miért ne lehetne tablettát szedni egy szűznek? És arról én is tudok gondoskodni, hogy helyesen védekezzek. A kérdésre várom a válaszokat, nem pedig a kioktatásokat, h hogy kéne védekeznem, mert én tudom, hogy hogy akarunk védekezni, és én tudom hogy milyen a kapcsolatunk a párommal.
2011. márc. 20. 10:29
 12/22 anonim válasza:
48%
Mi a fészkes fenéért szed tablettát az aki szűz??Amugy meg senki nem halt még bele ha nem fürdőtt le rögtön szex után.
2011. márc. 20. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen igazad van kérdező!

És kik azok akik állandóan azt szajkózzák,hogy a tabi nem véd?!

Ha rendesen szedi akkor igenis véd!

Elég felelősségteljesnek látom a leányzót,és tényleg nem azt kérdezte,hogy hogyan védekezzen...

2011. márc. 20. 10:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Mert miért ne szedjen tablettát aki még szűz??????
2011. márc. 20. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Pölö...azért szed tablettát egy szűz lány,mert tudta,hogy lassan elszeretné veszíteni a szüzességet,és megtette a kellő óvintézkedéseket még időben,hogy elkerülje a terhességet?!

Olyan hülyeségeket beszéltek:D

19/L

2011. márc. 20. 10:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D van még értelmesen gondolkozó ember is...
2011. márc. 20. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Vigyetek fel nedves törcsit. Viszont hadd oszlassam el azt a hülyeséget, hogy szex után rohanni kell fürdeni. Ennél kiábrándítóbbat el se tudok képzelni! Akkor ölelgetni, simogatni, csókolni kell a másikat, nem pedig becélozni a fürdőszobát. Ettől nekem olyan, mintha kakáltatok volna - gyorsan irány a kád...

Randi előtt pedig - randi előtt kell fürdeni, nem pedig szex előtt, mert az legalább annyira kiábrándító, mint amit fentebb írtam. Mikor egymásnak estek, és egyikőtök közli, hogy előbb lezuhanyzik... megtöri a varázst. Ha rendszeresen tisztálkodtok, akkor normális esetben azok az illatok szexuálisan izgatólag hatnak. A tusfürdő illata "ott" pedig lohasztó.

2011. márc. 20. 11:30
 18/22 anonim ***** válasza:
59%

"de ha már a barátom várt rám ennyit, megérdemli, hogy úgy legyen az első ahogy ő szeretné:)"

Na ezzel nem tudok kibékülni még mindig...

2011. márc. 20. 11:31
 19/22 anonim ***** válasza:
32%

11:31

Mert feminista vagy!

Miért nem kell ezzel egyet érteni?

Csak tablettával,és nem gumival védekeznek ennyi.

Annyira nagy dolgot nem áldoz fel a kérdező?

És ha a fiú kérte ezt,az sem olyan nagy dolog,nem azt kérte,hogy pl.csinálják hármasban,vagy fene tudja:D

Mit tudsz te a kapcsolatukról?

Úgy érzem alapból előítélet van benned a fiúkkal kapcsolatban,ha szeretsz valakit,akkor miért ne tennél meg érte dolgokat,ha az számodra is belefér?

Utálom,az ilyen hülye feminista hozzászólásokat.

19/L

2011. márc. 20. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Miért ne szedhetne tablettát egy szűz? Nem tudtam rájönni:D
2011. márc. 20. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!