Mondjam-e el a prostinak, hogy szűz vagyok?
aranyosak a szüzek? hát haliho, énis ittvagyok 21/f és szüz... és én nem akarok prostihoz menni :D
ja és am tök normális egyetemista vagyok, csak épp még nem jött össze a dolog...
Nah, elmondok nekedvalamit. 24 éves vagyok, és tavaly vesztettemel a szüzességem, tehát 23 évesen, annak is a második felében.
Kövér vagyok eléggé, nem vagyok jó pasi, nem volt soha semmilyen szintű barátnőm, 23 évesen csókolóztam először. Nem nagy a f..kam sem, és gazdag sem vagyok. (emellett természetesen a belső tulajdonságaim között is van negatív elég.
Tavaly ilyenkor, meg még nyáron is ugyanígy voltam mint te. Depressziós voltam, sőt az már vagy 2-3 éve folyamatosan, és biztos voltam benne, hogy soha, senki nem fog velem járni.
Próbálkoztam is lányoknál, senkivel nem jött össze. Aztán volt, akiről utólag megtudtam, hogy pl. simán összejött volna velem, csak nála épp nem is mertem már annyira közeledni.
Aztán nyáron végre belém szeretett valaki, akivel össze is jöttem, pedig... mindegy, nem részletezem, de nagy dolog volt, és jelezte az érzéseit felém elég rendesen, hogy egymás mellett kötöttünk ki.
Nem úgy fejezném ki, hogy mindenkinek van egy párja, inkább úgy, hogy mindenki találni tud maga mellé valakit, akivel szeretik egymást.
A prosti k..vasz.r próbálkozás, hidd el nekem. Alapból már csak azért is, mert kiadsz rá több ezret, főleg ha nem a sarki 60 éves Oláh Ramónához mész. És ha szűz vagy, benne van, hogy az első rövid lesz. Vagy én pl. annyira ideges voltam, aggódtam az elsőnél, hogy alig tudtuk felállítani :P Amire nem fog időt pazarolni egy prosti, de a szerelmed igen. És akkor mittudomén pár percért kidobtál egy rakat pénzt, és bár az első szex sokat változtat, annyit nem, hogy utána pikk-pakk barátnőt szerezz. Ezen felül hidd el nekem, hogy sok negatív, belső érzésed lesz. Semmivel nem leszel beljebb, ha megk..sz egy prostit.
Ha találsz valakit, aki szeret, és te is őt, igen nagy valószínűséggel meg fogja érteni, hogy szűz vagy, nem fog lenézni, sőt könnyen lehet, hogy külön örülni fog, mert azt jó, ha tudod, hogy minden nő más, máshogy szereti a szexet, mások az erogén zónái, stb... és ha a lány olyan pasival van, akit ő vezet be a szexuális életbe, akkor nagy szerencséje lehet, mert a srácnak nincsenek más szokásai, stb.. teljesen a saját igényeire tudja úgymond formálni. Ami nagyon nem mindegy ;)
És attól sem kell félni, hogy nem tudsz teljesíteni. Lehet, hogy úgy lesz, de ha olyannal teszed, akit szeretsz, akkor ő meg fogja érteni. Egy szűzhöz a lány részéről türelem kell, de hamar eltűnik a hátrány, és előny lehet belőle, ha a fiúban van hajlandóság, a lányban meg türelem, és ismeri a testét.
Hidd el, hogy tudom mi van benned, és tudom mennyire nehéz ez a helyzet. De nem tragikus, és nem indokol k..vázást. Próbálj neten is ismerkedni, én pl. ott találtam meg a szerelmemet. Ott lehet hasonló érdeklődésűt találni, rád is találnak, stb... Sokan leírják a netes társkeresést, de tapasztalatból mondom, hogy egy próbát mindenképpen megér.
Asszem ennyit akartam, még lehet, hogy majd kiegészítem :D
ui.: A prosti egyébként is észre fogja venni rögtön, hogy szűz vagy ;)
ma 18:17
Te már igy elég beteg vagy!
Nem fog időt pazarolni a prosti arra,hogy felállítsa ha nem megy?Ez nem így van.
Nem is értem minek ír az,aki még nem próbálta örömlánnyal.
A lakásosoknak az az érdeke,hogy visszamenj többször is,tehát 90%-ban első osztályú kiszolgálásban lesz részed,abban az 50 percben.
A maradék 10%-ban viszont nem az fogad,aki a képen van.Én ilyenkor köszöntem,majd viszlát.
És így,hogy leírtad a problémáid,az örömlány az egyik legjobb döntés első lépésként a depiből való kigyógyuláshoz.
Vannak akik járnak pszicho mókushoz,a férfiak meg hallgatnak és kefélnek egy jót,így meg már nincs is semmi probléma.
ma 15:23
Egy örömlány sem kefél gumi nélkül,röviden ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!