Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mondjam-e el a prostinak,...

Mondjam-e el a prostinak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Elmondjam vagy ne? Van olyan aki visszautasítja a szűz kuncsaftokat? (igényes prostikról van szó) Ha valakinek esetleg tapasztalata is van e téren kérem ossza meg.
2011. márc. 14. 02:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Miért utasítana vissza? A te pénzed sem rosszabb, mint másé, és számára ez a lényeg.
2011. márc. 14. 02:05
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
szerintem pont lesz*rja,a pénzed érdekli úgyis csak
2011. márc. 14. 02:12
 3/29 anonim ***** válasza:
76%

1.Minek magyarázkodnál?

2.Nincs

A lakásosokat kezeld ugyanúgy,mintha éppen most ismertél meg volna egy jó csajt,véletlenül se legyél lekezelő.

Sőt ha tetszik rajta valami,nyugodtan adj hangot a tetszésednek kultúráltan.

Mondjuk ha tényleg jól akarod érezni magad első alkalommal,akkor én csak egy teszt szopatásra fizetnék be elsőre.

Elmész terep szemlézel,megnézed a hozzáállását a csajnak,szopatsz egyet,hazamész.

Ha aranyos,akkor másnap visszamész dugni is.Ha meg nem az,akkor elmész máshoz is egy teszt szopatásra.

2011. márc. 14. 02:16
 4/29 anonim ***** válasza:
50%
szerintem a lelkizős köröket akár el is hagyhatod! nagyban tesz rá, hogy az vagy-e vagy sem, a pénzre megy, nem véletlen kur*va a kur*va!
2011. márc. 14. 07:02
 5/29 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. márc. 14. 21:14
 6/29 anonim válasza:
56%
szerintem meg ne menj prostituálthoz ../L
2011. márc. 15. 16:55
 7/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetek másként.
2011. márc. 15. 22:42
 8/29 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, a papnak, anyádnak, a papagájodnak, a kecskefarmernek a szomszéd telken és Peti barátomnak aki itt ül mellettem és röhög a gyökér pofádon. Meg már rajtam is. Szép napot.
2011. márc. 17. 13:36
 9/29 anonim ***** válasza:
57%
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem kicsit kiábrándítana ha pasim egy k*rvával vetette el a szüzességét. Na mindegy, úgy látszik van akinek nem számít...csak megjegyzem, hogy én is szűz vagyok.
2011. márc. 18. 14:15
 10/29 anonim válasza:
12%

19/L: én is elítélem azokat a pasikat akik prostihoz mennek... mozdulj ki otthonról, ismerkedj( de ne nyomulj!)

Sok sikert...

(am sztem se érdekli... a pénzre megy..)

2011. márc. 18. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!