Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mondjam-e el a prostinak,...

Mondjam-e el a prostinak, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Elmondjam vagy ne? Van olyan aki visszautasítja a szűz kuncsaftokat? (igényes prostikról van szó) Ha valakinek esetleg tapasztalata is van e téren kérem ossza meg.
2011. márc. 14. 02:03
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nem kell elmondanod neki,hogy szűz vagy, úgyis rá jön magától.Amúgy meg egy prostinak nem számít, úgyis a pénz a lényeg.
2011. márc. 18. 14:50
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mért kell ezzel prostihoz menned. Egy csomó csajnak bejönnek a szűz pasik. Én például sokáig próbáltam levadászni egyet, de valahogy egy szűz sem akadt a környezetemben... Pedig szerintem aranyos dolog lehet szűzzel szexelni :)
2011. márc. 18. 14:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Olyan.hogy igényes prosti nincs!De a prostinak mindegy ki és milyen a kuncsaft.Neki csak betesz kivesz fizzes viszlátot jelent a dolog semmi többet!
2011. márc. 18. 15:21
 14/29 anonim ***** válasza:

pénzre megy haggggyad........:S:S

szűz vagy ne csináld megánod:S:S késöbb

2011. márc. 18. 15:22
 15/29 A kérdező kommentje:
A legjobb választás nekem is természetesen az lenne, ha egy "normális" lánnyal veszíteném el,de erre különböző okok miatt nincs esély. és amúgy igen, léteznek igényes prostik :)
2011. márc. 18. 16:10
 16/29 anonim ***** válasza:
Légyszíves meséld már el azokat a különböző okokat :) Nagyon kíváncsi lennék. Ronda vagy, vagy mi? Eláll a füled, kövér vagy, emós vagy, vagy mi? Nem tudok elképzelni olyan okot, ami miatt ne tudnád normális lánnyal elveszíteni :) Amúgy mennyi idős vagy?
2011. márc. 18. 16:50
 17/29 A kérdező kommentje:
Depresszió, szociális fóbia, ezekből következik, hogy abszolút nem járok társaságba, csak ha nagyon muszáj, továbbá olyan szinten vagyok randa hogy az embereknek általában ha meglátnak az a reakciójuk,hogy: Ez él? Ni Mozog! :)Na röviden ennyi
2011. márc. 18. 19:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja és 22/F vagyok.
2011. márc. 18. 19:25
 19/29 anonim válasza:

Azért mert 22 éves vagy, senki sem mondta, hogy késő, hogy elveszd a szüzességed. Ez nem egy olyan dolog, hogy megvan határozva hogyha egy bizonyos korban nem veszted el, akkor már ciki vagy.

Miért vagy depressziós? próbálj kimozdulni. Milyen az igényed a lányok után? Ha ( és most bocsi a kifejezésért)

, szóval ha úgyérzed hogy ronda vagy, akkor keress olyan nőt, mindenkinek van egy párja :)

Mellesleg gondolj bele, ha elveszted a szüzességed, és megtapasztalod, hogy milyen érzés a szex, és nincs barátnőd, ha újra megkivánod, újra prostihoz akarnál menni?

2011. márc. 18. 20:15
 20/29 A kérdező kommentje:

20:15

Hát igen pedig jobb híján ez lenne a terv. Ez meg, hogy mindenkinek megvan a párja, szerintem butaság. Régebben sokat próbálkoztam lányoknál (a plázacicáktól az egyáltalán nem esztétikus látványt nyújtó hölgyekig), és kivétel nélkül mindig visszautasítottak (ki elegánsabban ki kevésbé). Többek között ez vezetett a depresszióhoz. És nem utolsó sorban rengeteg pénzem is ráment a folyamatos italmeghívásokra, buli, koncert belépőkre stb. A prostiknál pedig tényleg azt kapom a pénzemért amit szeretnék.

2011. márc. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!