Csak én vagyok sznob?
A sznob az mást jelent.
Amit te csinálsz, az nem sznobizmus, egyszerűen csak felesleges szerintem.
Ez egyfajta ellenpontja, ellentétes véglete a annak a szexizmusnak, ami szintén káros, és értelmetlen.
Miért kell mindig átesni a ló másik oldalára?
Nem lehet normálisan "megülni"?
Szerintem ennek semmi értelme.Ugyanis lehet,hogy csak 30 évesen házasodsz meg,de előfordulhat az is,hogy korábban.
Könyörgöm,milyen ez a 'felfogás'?
Tudom,fiatal vagyok még,és én is csak szerelemből szeretném elveszíteni.De házasságig semmiképp nem várnék.Kétlem,hogy létezne olyan fiú,aki éveket vár erre.Plána akkor,ha házasságban még nem gondolkozik.
De természetesen mindenki másképp fogja ezt fel.
A helyes kifejezes: Öskonzervativ (konzervativ: szo szerint ertekmegörzö)
Tiszteletben tartom hozzaallasodat, de szerintem, nehezsegeid lesznek. Valami olyat hagysz ki az eletedböl, ami a felnöte eres resze es meglehet, ha egyvalakinek igered oda magad, örökke kisert a kivancsisag, hogy milyen lehet massal. Azon kivül nem tanulod meg a sajat tested jeleit ertekelni ezen a teren es, hogy mi az, ami jo neked, mi az, ami nem.
Semmit nem kell tulzasba vinni, de ha egy fiu es egy lany szerelmes egymasba, nincs kivetnivalo, ha mindketten elegge erettnek erzik magukat, hogy szeretkezzenek (ha szeretik egymast, ugyis azt hiszik, örökke egymasei lesznek.)
1.) Nem vagy sznob, az egész más.
2.) Manapság ez már ritka amit csinálsz, hiszen a lányok jelentős része 12-15 évesen elveszíti. Én nem feltétlenül tartom rossz dolognak amit teszel, mert sok nőt elképesztően károsít, hogy 20-30 pasival 30 éves korukra totálisan kiégnek. Ezt csak most tapasztalom igazán.
3.) A szex ugyanakkor természetes szükséglete az embernek, mint ahogy az egészséges társas emberi kapcsolat is. Egy férfi sem tűr meg hosszasan olyan kapcsolatot, ahol nincs szex. Na jó talán néhány, de az olyan ritka, mint amikor egy nő megőrzi a szüzességét a házasságig :D
26/f
Én valószínűleg a te tökéletes ellentéted vagyok. Kegyetlen sokat szexeltem rengeteg nővel és mostanra ott vagyok ,hogy a csak testi élvezetek már fel sem izgatnak. Kell az érzelmi stimuláció is.
Valahol irigykedek rád mert olyan élmény lesz az első ami nem sok embernek adódik meg. Ellenben a mai el erkölcstelenedett világban teljesen felesleges gesztus. A párod rendkívül kicsi eséllyel lesz szűz a nászágyban.
Összefoglalva. Tisztellek ha így gondolkodsz de ezzel felesleges küzdelmek előtt állsz amíg végül eljutsz oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!