Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan sznob lettem?
A történetem :
Kezdjük talán általános iskola alsó tagozatánál : kitűnő tanuló voltam, szorgalmas, rendes gyerek.Aztán szépen lassan eljött az 5. osztály.Na akkor minden a feje tetejére állt. Elkezdtem már 5. osztály utáni nyáron pasizni...tudom, ez nagyon elkeserítő, de a múlton már nem tudok változtatni :( ( sajnos).Szóval pasiztam.A jegyeim egyre rosszabbak lettek, plusszba felszedtem 4-5 kg felesleget.A cigit is elővettem néha.Tehát borzalmas voltam.Aztán amikor már a szülők körében is én voltam a téma, és amikor már a barátnőimet is eltiltották tőlem, úgy döntöttem megváltozok.Ez sikerült.Megint kitűnő tanuló vagyok, az alakom pont olyan amilyet szeretnék, nem káromkodok, tudom a kötelességem és meg is csinálom, és semmi cigi / alkohol.De hát bennem is vannak hormonok, így eljött az első várva várt szerelem.A fiú is járna velem, én is vele.Csak egy a bibi.Félek.Félek attól, hogy megint elzüllök.Hogy odaadnám akár neki akár másnak a szüzességem ( amit én még korainak tartok).Hogy megint cigiznék, és még innék is.Konkrétan félek a kapcsolattól.Bennem van a kis ördög, hogy ha most adok az érzelmeknek, akkor minden amiért keservesen megküzdöttem véget ér.Hogy romlanak a jegyeim, és így max takarítónak, vagy még annak sem lennék jó.Szerintetek hülyeség emiatt aggódni és vágjak bele ? Az egész csak önfegyelem kérdése ? Mert a baj anno csak annyi volt, hogy képtelen voltam nemet mondani.Félek hogy most is ez lenne :( És akkor vállaljam be a kapcsolatot, vagy még várjak ezzel ? 17/L-az értelmes válaszokat előre is köszi-
Erős suliba jársz?
Fiú hány éves?
Mikortól kezdtél jobb teljesítményt nyújtani az iskolában?
Szerintem többet ártanál azzal, ha nem járnál vele. Állandóan azon gondolkodnál, hogy vajon jó döntést hoztál-e, hogy talán mégsem kellett volna dobni a srácot. A jegyeid ugyanúgy romlanának, az egészséged szintén, és boldogtalannak, üresnek éreznéd magad.
Persze én csak magamból indultam ki :)
Szia!:)
Igen, persze járjál vele! Jesszus, nehogy nemet mondj!:))
Ha mindketten jó tanulók vagytok akkor egymás támaszai lesztek, nálunk is így volt. Amikor pedig nem volt senki "akiért tanulhattam volna" csak úgy ment lefelé az átlagom:D Pedig jó tanuló vagyok:))
Úgyhogy sok boldolgságot Nektek!:))
L/18
Ez hülyeség. Ha normális a pasi, akkor nem fog ilyenekbe belevinni.
A szüzesség elvesztése meg nem függ össze azzal, hogy milyen ember vagy. Én 15 évesen vesztettem el (igaz, egy év járás után), mégis jó tanuló voltam és simán felvettek egyetemre is. Szerintem emiatt ne aggódj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!