Ha valaki 15-16 evesen veszti el az meg kb hany emberel fog lefekudni?
Figyelt kérdés
(mert eleg keves az esely arra h akkor megtalalja az igazit)2009. febr. 16. 17:05
1/10 anonim válasza:
én is 15 éves voltam mikor elvesztettem!És 18 vok de nekem eddig 2 volt.
2/10 anonim válasza:
Rajtad múlik hány emberrel fekszel le! Nem??
3/10 anonim válasza:
:-))Lehet,hogy eggyel,lehet,hogy tízzel,lehet,hogy százzal.Vérmérséklet,ész és érzelem kérdése.
4/10 anonim válasza:
Szerintem ha 20 évesne veszted el akkor is kevés az esélye hogy elsőre megtalálod aZ IGAZIT:), DE PERSZE SZTEM SEM KÉNE ILYEN KORÁN KEZDENI, D EMINDENKINEK SZÍVE JOGA...
5/10 anonim válasza:
akkor még összesen 22,78654 emberrel fogsz lefeküdni. Már bocs, de h lehet ilyeneket kérdezni!!! Nincs olyan, h ennyivel fogsz, valaki 14 évesen vesziti el, valaki 22 ( ! ) stb. Ezt te döntöd el, de a 15-16 éves kor, az pont jó!
6/10 anonim válasza:
Egyetértek..de nagyon hűlye vagy h ilyeneket kérdezel honnan tudhassa bárki is hogy hányan fognak még meg...azt a leborult
NpNg
7/10 anonim válasza:
hogy a fenébe lehet ekkora hülyeséget kérdezni??????
8/10 anonim válasza:
Igaz még csak 13 éves vagyok, de én is 15 éves korom után szeretném elveszteni a szüzességet...
9/10 anonim válasza:
Attól függ mekkora az igényed!
10/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet elore tudni,szerencsere,ugyanis az eletet nem ismerjuk elore.mindenesetre nem kell kapkodni semmivel,meg ra ersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!