Miert nem akar a baratnom lefekudni velem ennyi ido utan sem? S hogyan tudnam meggyozni, hogy megis akarja?
Hu ha. Nálunk forditva van a barátom 19 én 18 vagyok.Nekem a szüleim elég konzervativak (nem vallásosak) de szerintük várni kell a szexel, meg nagyon tabu ez a dolog. ezt nevelték belém, ezt sulykolták belém. Ami pedig elég nagy hülyeség (mondjuk nem mondanám hogy ideális lenne hamarabb kezdeni a szeyuális életet, de na...azért ekkora korban már nem kéne akkora nagy dolog legyen)
Sokáig "bűntudatom" volt még petting után is...épp ezért nem is akartam.
a teherbeeséstől is nagyon félek, éppen ezért (is) lefeküdni sem akartam a párommal, plussz ugye a lelki dolgok, amiket rendbe kellett tegyek magamban.
Több mint egy év után mégis megtettem, nagyon óvatosak voltunk.
A történetem, hátha segit azért irtam le, Üdv
Nem szabad a nőkre ilyet ráhagyni, addig ne ereszd el, amíg nem jut a gondolatmenete végére. 2 év után ez tényleg nem normális.
Ha nincs indoka, akkor meg ne csináljon mindkettőtökből hülyét.
Akkor valószínűleg a neveltetés lesz a bökkenő. Lehet, hogy a barátnőd látszólag másképp gondolkodik, de akkor mégsem tud túllépni ezen, ahogy te is írtad. Ha esetleg még nagyon vallásos is, akkor szerintem egyhamar nem fog lefeküdni veled. Az a baj (szerintem), hogy a fanatikusokat, illetve a prűden nevelteket marha nehéz meggyőzni arról, hogy nincs igazuk. Ötletet ezért nem nagyon tudok mondani. Talán hozd fel neki gyakrabban, amikor tiltakozik, hogy ha más a véleménye, mint a szüleinek (akik amúgy sem fognak feltétlenül tudni semmiről se), akkor miért nem? Mert ezek szerint csak szeretné, ha más lenne. De ultimátumot adni, zsarolni érzelmileg és ehhez hasonlókat tenni nem helyes dolog.
Remélem egyszer sikerül meggyőznöd.
Első voltam
Ohh, ez tényleg nem túl jó és már kicsik sem vagytok.
Nekem anno 19 éves volt a pasim én meg 17 én sem akartam, Ő is várt, de aztán valahogy olyan 6 hónap után megunta és folyton ezzel jött. A lényeg a lényeg, hogy addig mondogatta, míg én belementem, úgy hogy még nem is akartam, meg késznek sem éreztem magam rá :o( Mai fejjel kettősség van bennem, mert ma elküldeném a vérzivatarosba, ha erőltetné, holott nem bántam meg. Tudom ellentmondásos, de ez van. Tehát szerintem erőltetni semmiképp nem szabad.
Próbálkozzatok a pettinggel és ha az már okés, akkor térjetek csak rá a komolyabb dolgokra.
Sztem, amit még érdemes lenne kideríteni.
2 dolog:
Az egyik és ne haragudj, nem akarok senkiről rosszat feltételezni, de ugye nem lehet, hogy esetleg az apukája, nagybátyja esetleges valami férfi ismerőse molesztálta? (EZT NEM MONDJÁK EL ÁLTALÁBAN AZOK A NŐK, AKIKKEL ILYEN TÖRTÉNIK!!!legalábbis ilyen fiatalon nem.30 felett inkább...) szóval csak finoman és akkor is inkább a reakcióit figyeld. (remélhetőleg nem ez lesz a baj)
A másik, mikor én szűz voltam és a párom a bugyimba szeretett volna garázdálkodni, tök cikinek éreztem, merthogy nedves voltam. Ugyan a szüleim engem felvilágosítottak kellőképp, de ilyen aprócska "nyúanszokat" kihagytak :o) Lehet neki is ciki... ki tudja... vagy nagyon sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a szűz csajok félnek, hogy sport miatt nincs meg a szűzhártyájuk és emiatt nem akarják hagyni, mert akkor mi lesz, meg ha nem hiszi el, hogy a sport miatt van, akkor mi lesz...
Próbálj vele valahogy beszélgetni!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!