Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert nem akar a baratnom...

Miert nem akar a baratnom lefekudni velem ennyi ido utan sem? S hogyan tudnam meggyozni, hogy megis akarja?

Figyelt kérdés
Mielott barmit is irnatok tisztazon a helyzetet. En 18 eves vagyok , a baratnom pedig 19, s mind2en meg szuzek vagyunk! 2 eve es 4 honapja vagyunk egyutt, es nagyon szeretjuk mindketten egymast!En a szulovarosomban 12.ikes vok o pedig egyetemen elso eves , de mas varosba van , s csak csutortoktol arrafele szoktunk talalkozni , amikor hazajon! En mar nagyon szeretnem a szexet , s ki is gondoltam egy alkalmat amely sztem elegge megfelelo lenne rea , amely nem mas mint a karacsony , hiszen akkor igazan kettesben tudunk maradni egesz ejjel nalam s lenne ra alkalmunk.Idaig vartam , s megertettem h nem akarja , de h ennyi ido utan se akarja... akkor sztem vmi gond lehet. Amikor rakerdeztem h mer nem akarja , azt mondta h nem tudja,s ha meg sokat gondolkozik rajta megjobban elbizonytalanodik.S amikor mondtam neki h gondolkodjon el rajta h neki is jo lesz nemcsak nekem, megh mondtam h en mar nagyon kivanom ot , s nagyon szeretnem... viszont o meg mindig fel , s nem akarja..Amikor mondtam neki h azer gondolkodjon el rajta, azt valaszolta h " nem gondolkodik o iesmin.Ez normalis dolog ien korban ?? s vajon miert nem akarja ? :( s hogyan tudnam meggyozni? ( ja s szoktunk pettingelni is, s azt is nehezen engedi... , ertve itt h en csokolgattam nyalogattam ... s neha bebe nyultam a bugyijaba is,csak o olyankor mindig azt mondta h " ne , meg h kerlek szepen h ne.. meg iesmi)
2008. dec. 8. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy ez lelki eredetű nála, pl a neveltetése miatt, esetleg egy korábbi rossz élmény miatt. Elhiszem, hogy nagyon akarod, de nem szabad erőltetni. Próbáld kényeztetni, úgy ahogy írtad, ha akkor is tiltakozik, arról megpróbálhatod lebeszélni, de érdemes lenne rákérdezni, hogy ezzel (kényeztetés) mi a gond. Mert ezt még szűzen is engedi az ember. Szerintem valami rossz élmény állhat a háttérben, és amíg ettől nem szabadul meg, addig az rányomja a bélyegét a szexuális életére is. Segíts neki megszabadulni ettől.
2008. dec. 8. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
rossz elmenyt nemtom mire erted , de nincs effele rossz elmenye lett volna ( ha ezt esetleg megeroszakolasra ertetted av hasonlo ) . Viszont a neveltetes az megint mas dolog ... hiszen az anyaek ugy tartjak h " a szex szigoruan csak hazassagon belul megengedett " . Viszont ahogy en tudom a baratnom errol maskent velekedik. Pl vannak olyan baratnoi is akik ugyanigy gondolkodnak , viszont a baratnom pedig ugy gondolja h ha " mivan vele ha nem hazasodik ossze az a szemely a masikkal?jo lessz es kesz ... " Csak ez az o elmeleteben minden ok csak gyakorlatba docog egy kicsit ... Amikor pedig rakerdeztem h az anyaektol fel , s azt mondta h nem ... S ah lattam , meg ose tudja biztosan h mitol fel , csak fel...
2008. dec. 8. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Hu ha. Nálunk forditva van a barátom 19 én 18 vagyok.Nekem a szüleim elég konzervativak (nem vallásosak) de szerintük várni kell a szexel, meg nagyon tabu ez a dolog. ezt nevelték belém, ezt sulykolták belém. Ami pedig elég nagy hülyeség (mondjuk nem mondanám hogy ideális lenne hamarabb kezdeni a szeyuális életet, de na...azért ekkora korban már nem kéne akkora nagy dolog legyen)

Sokáig "bűntudatom" volt még petting után is...épp ezért nem is akartam.

a teherbeeséstől is nagyon félek, éppen ezért (is) lefeküdni sem akartam a párommal, plussz ugye a lelki dolgok, amiket rendbe kellett tegyek magamban.

Több mint egy év után mégis megtettem, nagyon óvatosak voltunk.

A történetem, hátha segit azért irtam le, Üdv

2008. dec. 8. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem szabad a nőkre ilyet ráhagyni, addig ne ereszd el, amíg nem jut a gondolatmenete végére. 2 év után ez tényleg nem normális.

Ha nincs indoka, akkor meg ne csináljon mindkettőtökből hülyét.

2008. dec. 8. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Akkor valószínűleg a neveltetés lesz a bökkenő. Lehet, hogy a barátnőd látszólag másképp gondolkodik, de akkor mégsem tud túllépni ezen, ahogy te is írtad. Ha esetleg még nagyon vallásos is, akkor szerintem egyhamar nem fog lefeküdni veled. Az a baj (szerintem), hogy a fanatikusokat, illetve a prűden nevelteket marha nehéz meggyőzni arról, hogy nincs igazuk. Ötletet ezért nem nagyon tudok mondani. Talán hozd fel neki gyakrabban, amikor tiltakozik, hogy ha más a véleménye, mint a szüleinek (akik amúgy sem fognak feltétlenül tudni semmiről se), akkor miért nem? Mert ezek szerint csak szeretné, ha más lenne. De ultimátumot adni, zsarolni érzelmileg és ehhez hasonlókat tenni nem helyes dolog.

Remélem egyszer sikerül meggyőznöd.

Első voltam

2008. dec. 8. 16:42
 6/7 anonim válasza:
100%
igazat adok az előttem szólónak! Biztos hogy a neveltetés miatt van mert bár nem úgy gondolkodik mint a szülei de még is aki ebben nő fel és ilyen példát lát azért akárhogy is de valamennyire bele "rögzül". Az is lehet hogy fél hogy a szülei megtudják és akkor mit fognak gondolni vagy hogy reagálnak rá vagy esetleg attól is fél hogy nem megfelelően védekeztek vagy hiba csúszik a dologba és esetleg terhes lesz vagy csak egyszerűen fél az egésztől!Sok minden jár ilyenkor a lányok fejébe! Próbálj vele ezekről beszélni de ne úgy hogy azt érezze hogy siettetni akarod bár az a két év és négy hónap elég sok én az első párommal 3 hónap után feküdtem le és akkor még szűz voltam és szintén 18 ő pedig 19 ő már nem volt szűz! Addig minden "oké" amíg nem érzed azt hogy ez a terhedre van és szereted és tdusz rá várni de én a barátnőd helyébe félnék hogy másfelé fogsz kacsintgatni és esetleg majd 1x ha úgy adódik megcsalod én a helyébe ennyi idő után ettől azért tartanék!Mert azért a szex akárhogyan is de a párkapcsolatokban nagyon fontos már csak azért is mert ez is egy eszköze annak hogy kifejezd mennyire szereted a másikat!Szóval próbálj vele beszélni! Sok szerencsét!
2008. dec. 8. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, ez tényleg nem túl jó és már kicsik sem vagytok.

Nekem anno 19 éves volt a pasim én meg 17 én sem akartam, Ő is várt, de aztán valahogy olyan 6 hónap után megunta és folyton ezzel jött. A lényeg a lényeg, hogy addig mondogatta, míg én belementem, úgy hogy még nem is akartam, meg késznek sem éreztem magam rá :o( Mai fejjel kettősség van bennem, mert ma elküldeném a vérzivatarosba, ha erőltetné, holott nem bántam meg. Tudom ellentmondásos, de ez van. Tehát szerintem erőltetni semmiképp nem szabad.

Próbálkozzatok a pettinggel és ha az már okés, akkor térjetek csak rá a komolyabb dolgokra.

Sztem, amit még érdemes lenne kideríteni.

2 dolog:

Az egyik és ne haragudj, nem akarok senkiről rosszat feltételezni, de ugye nem lehet, hogy esetleg az apukája, nagybátyja esetleges valami férfi ismerőse molesztálta? (EZT NEM MONDJÁK EL ÁLTALÁBAN AZOK A NŐK, AKIKKEL ILYEN TÖRTÉNIK!!!legalábbis ilyen fiatalon nem.30 felett inkább...) szóval csak finoman és akkor is inkább a reakcióit figyeld. (remélhetőleg nem ez lesz a baj)

A másik, mikor én szűz voltam és a párom a bugyimba szeretett volna garázdálkodni, tök cikinek éreztem, merthogy nedves voltam. Ugyan a szüleim engem felvilágosítottak kellőképp, de ilyen aprócska "nyúanszokat" kihagytak :o) Lehet neki is ciki... ki tudja... vagy nagyon sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a szűz csajok félnek, hogy sport miatt nincs meg a szűzhártyájuk és emiatt nem akarják hagyni, mert akkor mi lesz, meg ha nem hiszi el, hogy a sport miatt van, akkor mi lesz...

Próbálj vele valahogy beszélgetni!

Sok sikert!!!

2008. dec. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!