Szerintetek egy 24 éves srác mennyit hajlandó várni a szexel ha a barátnője még szűz? 17L
Szerintem inkább az a kérdés, hogy te meddig akarsz várni ?
Ha nem érzel szexuális vonzalmat a pasi iránt, akkor még nem vagy felkészülve a szexuális életre. Ezt vele kell megbeszélned.
Ha szeméremből vagy gátlásosságból problémázol, akkor döntsd el csak egy dugásra vagy hosszabb kapcsolatra kellesz a pasinak. Örök hűségről ebben a korban ne álmodozz.
Ha stabilnak érzed a kapcsolatotok akkor hajrá.
Ezek alapján ki lehet számolni. Ne hidd el a sok kóklernek, hogy ez egyénfüggő, meg hogy a szerelem és egyéb hülyeségek számítanak. Legközelebb mit találnak ki? Hogy a Föld geoid forma?:D
1. lépés: A lány kora*:
16: 6+-1 hó
17: 5+-1 hó
18: 4+-1 hó
*Ha az ovuláció időpontja a hónap első harmadára tehető, akkor Bonuszba jár 2,5 nap. Ha az utolsó harmadra, akkor viszont a korodból kell gyököt vonni és elosztani százzal, aztán kivonni a fenti időből.
2. A fiú korának szorzói (Az 1-est kell beszorozni):
20: 1
21: 0,9
22: 0,8
23: 0,7
24: 0,6
És így tovább. A gumi árváltozása +-5%, a tavasz és a nyár +, a tél és az ősz - 2%, a Hold állása az aktuális háztól függően 0,9-1,2-es szorzókkal játszik.
Forrás: Kapcsolatok Nagy Titkos Szabálykönyve, 2043. oldal, A "mennyi ideig vár rám?" és a "koromhoz képest normális a farokméretem?" tárgykörök kivonatolt összefoglaló táblázatai c. fejezetből.
Ha szeret, akkor bármennyit. Én az elején mondtam a barátomnak, hogy még nem vagyok kész rá, és majd szólok/ jelzek- 16,5 voltam, mikor összejöttünk, Ő 18 múlt. 1 évet várt rám, közben nem csalt meg, és egyszer sem próbálkozott, megvárta, míg én akartam a dolgot (és azóta is együtt vagyunk...). Ne azért tedd majd meg, mert nem akarod őt elveszíteni, hanem mert TE szeretnéd. Ha nem vár rád, akkor nem szeret igazán, akkor meg nem is érdemli meg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!